Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, gdzie ty jesteś to zaraz zaczynasz rzucać jakieś niepotrzebne hasła typu: pozycjonowanie jest nielegalne. Taką odpowiedź możesz dać przy każdym uzasadnieniu spadków, filtrów i banów. Pozycjonowanie jest po to żeby wartościowe strony znajdowały się jak najwyżej, a kiedy te wartościowe strony wylatują, nawet typu wikipedia to oznacza że coś jest nie tak.

turystyka dla G jest nie legalne a nie dla Polskiego prawa

Dziękuję za odpowiedź, nie zgadzam się bo są różne formy promocji/reklamy/seo/sem/pozycjonowania, ale to nieważne teraz. Mi chodziło o proces z powództwa cywilnego o straty spowodowane linkowaniem konkurencji do moich stron, jak to wygląda z punktu prawodawstwa polskiego? Co jeśli ktoś udowodni zależność między linkowaniem a spadkiem pozycji, tym bardziej że sami twierdzicie że jest to "nielegalne" dla Google? - to oznacza, że ktoś/konkurencja bez mojej wiedzy i w złej wierze linkował do mojej strony, wiedząc że jest to nielegalne dla G, tak? Bardzo ciekawe :( Xann, mogę na piśmie?

Ciekawa sytuacja - strona na której 2 miesiące temu było przerwane pozycjonowanie (klient nie wypłacalny) systematycznie spadała do około 10 - 20 miejsca (z pierwszych pozycji) na wszystkie frazy.

Teraz patrze znowu na 1 - 2 miejsce na te frazy...

Czyżby zczytane serpy z historii?

No mocno poleciało ale zapowiedź była kilka dni wcześniej... kazda z moich stron straciła "linki dodatkowe" zresztą to samo obserwuje na onecie itp. Ciekawe co koledzy z G kombinują.

Martwią mnie te roszady w wynikach... co sekunde inne pozycje hehe

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Dlatego sieje sie linkami w top20 a nie tylko w swoją stronę kto siał śpi spokojnie

Nie na razie nikogo nie obrażasz, mogę to potwierdzić ale zaczynasz temat śliski i nie odpowiadasz na pytania go tyczące.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Czyżby zczytane serpy z historii?

To by musiały być zczytane sprzed 8-9 miesięcy.../

Ale rzeźnia jest masakryczna, to fakt. Z top3 do top30 to minimalny spadek, większość fraz w kosmosie. Tylko 1 stronka trzyma się w top3, w niej nadzieja.

Wg mnie to bug jakiś, inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności