Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o dowód a nie tekst całego postu, przytocz proszę słowa które to potwierdzają, że linkowanie SWL nie jest przyczyną spadku w rankingu.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czyżby zczytane serpy z historii?

To by musiały być zczytane sprzed 8-9 miesięcy.../

u mnie raczej sprzed kilku ładnych lat, bo od tamtego czasu było min. TOP5 To z pewnością nie jest stara baza ;)

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Chodzi mi o dowód a nie tekst całego postu, przytocz proszę słowa które to potwierdzają, że linkowanie SWL nie jest przyczyną spadku w rankingu.

ależ proszę podkreśliłem Ci żebyś mógł to zauważyć ze wypadła strona nie będąca linkowana SWL

Strona firmowa od dłuższego czasu top 2 a wcześniej od dwóch lat min. top 3-4 teraz nie do odnalezienia na najpopularniejsze branżowe słowo kluczowe. Pozycjonowana wciąż, a jakże ale nigdy systemami linków ani płatnymi linkami, tylko dobrym tematycznym zapleczem, kiedyś katalogami i od jakiegoś czasu preclami.

Jak widzisz w tym przypadku wpadnięta strona nie była linkowana SWL

Marketing internetowy dla firm

Nie ważne czy strona była w swl-u czy byla mocno linkowana czy też nie . Nie ma znaczenie róznicowanie anchorów ani też czy dodajemy do precli czy katalogów ani tez wiek domeny. Jeżeli ktoś ma ochotę moze przeanalizowac wszystkie linki z zafiltrowanych stron i porównać każdy link szukając jakiś wspólnych cech ale też nic nie znajdzie. Bo to ma taki sens ze dzieje się na chybił trafił. Taki seo lotek

Czyżby zczytane serpy z historii?

To by musiały być zczytane sprzed 8-9 miesięcy.../

u mnie raczej sprzed kilku ładnych lat, bo od tamtego czasu było min. TOP5 To z pewnością nie jest stara baza ;)

To zadne historyczne serpy. Pozycjonuje strone _delikatnie_ juz 7 miesiac. Nigdy nei miala takich pozycji jak teraz pfu pfu...

ależ proszę podkreśliłem Ci żebyś mógł to zauważyć ze wypadła strona nie będąca linkowana SWL

Strona firmowa od dłuższego czasu top 2 a wcześniej od dwóch lat min. top 3-4 teraz nie do odnalezienia na najpopularniejsze branżowe słowo kluczowe. Pozycjonowana wciąż, a jakże ale nigdy systemami linków ani płatnymi linkami, tylko dobrym tematycznym zapleczem, kiedyś katalogami i od jakiegoś czasu preclami.

Jak widzisz w tym przypadku wpadnięta strona nie była linkowana SWL

To jest dowód tylko na to, że strona nie linkowana SWL też spada ale nie dowodzi to wcale jak twierdzisz, że linkowanie SWl nie powoduje spoadkow stron w google. Na to dowodu po prostu nie ma.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Nie ma reguły poleciały nowe i stare domeny. Dobrze, że nie na wszystkie pozycje ale na te na których najbardziej zależało. Szkoda, że dotknęło to stare domeny, które top 3 utrzymywały od dobrych 2-3 lat :/

Mam nadzieje, że to wszystko szybko wróci ;)

Jedno co przychodzi mi do głowy to, że poleciały frazy, które ostatnio były lekko odpuszczone

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Tez mnie ogarnęła trwoga jak zobaczyłem wyniki z dzisiaj, ale wydaje mi się ze jedna coś odtwarzają z backupu albo jakiś przestawienia bo za duże są skoki pewnych parametrów co mi narzędzia odczytują.

Chodzi o te podkreślone na czerwono, generalinie to ilość backlinków zwracancyh odczytywanych innymi metodami niz link

Trzeba potrzekać parę dni.

1.jpg

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Wszystko jest aktualnie wywrócone do góry nogami... I tym razem zastosuje identyczną strategie, jak podczas ostatnich filtrów, czyli... nic nie robić ;)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Jedno co przychodzi mi do głowy to, że poleciały frazy, które ostatnio były lekko odpuszczone

Otóż według mnie jest przeciwnie. W zakresie tej samej strony trzymają się słowa i frazy które od jakiegoś czasu nie były pozycjonowane i to im dłużej nie były, tym mniej zostały dotknięte. I odwrotnie - wciąż pozycjonowane słowa i frazy pospadały. Przy czym wydaje mi się i liczę na to, że jest to spadek na krótko, przed awansem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności