Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ci którzy biorą moje usługi wiedzą że mam coś do powiedzenia w tym temacie.

Lecą precle najczęściej które mają 6-12 miesięcy, ale to z pewnością nie jest wyznacznik.

Z tego co obserwuje to jest na chybił trafił i wszystkie przypuszczenia że miałem precla bo był w swl i tym podobne można o d**ę potłuc.

Google wali bany na precle to jest fakt, na jakie ? Ciężko powiedzieć, ponieważ w preclach często publikowane są identyczne aty więc może, duplicate, i tu nie obserwuje wywalania pod tym względem, to tak jak by napisać sobie coś na wzór random i wywalać precle.

Kupy się to nie trzyma, cały czas monitorując precle widzę zę poleciało już 40%polskiego zasobu. Widać że wyraźnie celują w wordpressy.

Jakie jest na to lekarstwo ??

Stawiać precle na potęgę nie wyłapią wszystkiego. A link się "zaliczy".

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Według mnie to bug - pytanie jak długi...

Pewnie tak jak ostatnio :)

wydaje mi sie ze to jakiś tymczasowy bug , bardzo duże roszady widzie wręcz olbrzymie

xann ten ostatni tez mialbyc tymczasowy , trwał 3 miesiace. Znow chłopaki z G cos mieszaja. Poki co w tym przypadku palec wielkiego G mnie nie dosięgnął (tak jak ostatnio). Ale moze przez to ze obiecałem poprawe? :D

Co Wy tak panikujecie ? Część spadła, część poszła w górę - nic nowego :) Chcielibyście aby cały czas pozycje Wam rosły ?

Będzie co ma być i będzie ok.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Kurde czemu te google tak z nami walczy dry.gif

Nie znami tylko z wlasnymi serwerami :) Pewni ktos sie potknal o kabel i uszkodzil jakis serwer :D

Datacenters nie ma co sprawdzac, sprawdzam 2 adresy IP co sekunde inne wyniki podaja, cos sie swiruje, moze jakis update :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Kurde czemu te google tak z nami walczy dry.gif

Nie znami tylko z wlasnymi serwerami :) Pewni ktos sie potknal o kabel i uszkodzil jakis serwer :D

Bardziej mi to wygląda na jakieś testowanie. I w sumie byłoby to logiczne - weekend świąteczny, spada używanie sieci, więc najmniej szkód w razie klapy. Trzeba się jakoś pocieszać :)

Bardziej mi to wygląda na jakieś testowanie. I w sumie byłoby to logiczne - weekend świąteczny, spada używanie sieci, więc najmniej szkód w razie klapy. Trzeba się jakoś pocieszać smile.gif

Kolejna nowa teoria :)

A zauważył ktoś skoki ?

Mi kilka stron skoczyło znacznie do góry na pozycje o które było mi bardzo ciężko i o które walczyłem już dłuższy czas.

Niestety i tak spora większość mi poleciała znacznie w dół.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności