Skocz do zawartości

domena na zaplecze, wchlanialnosc w google

PomozKubusiowi

Rekomendowane odpowiedzi

.eu to domena europejska .biz biznesowa więc nie wiem czemu akurat google miało by je słabo indeksować. Zresztą u mnie te domeny indeksują się oki. Co do info to faktycznie mam na nich kilka zwykłych stron i od jakiegoś roku sukcesywnie site tracą więc coś w tym jest.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Że co niby jest w domenach .eu gorszego ? :|

Ja większość stron stawiam na .eu, bo .comy pozajmowane, pozatym target dla nich jest ogólnoeuropejski i nie widzę problemów z indeksacją czy wybiajaniu się to TOPu, google nie może patrzeć na domenę - to byłby całkowicie bezsensu.

Jak stawiacie tysięczna kopię opisów gg na .info i jeszcze inne jakieś syfy to się nie dziwcie, że google to wycina. Mam dwie domeny info które bardzo ładnie się pozycjonuje (ruch => kasa). Jak postawiłem sennik na info to przez rok Google tego nie zaindeksował ;).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=na...=Szukaj&lr= - jednak można skutecznie pozycjonować domenę *.info :)

Zasadnicza różnica : WIEK DOMENY (2002)

Potwierdzam, wiele osób narzeka w tym momencie na "gorsze" traktowanie domen .info (chodzi o nowe domeny) przez google. Pewnie ze względu na cenę tych domen. Bo jak wydasz $2 to nie będzie ci jej szkoda jeśli zostanie zbanowana, więc namiętnie stosowana jest do stawiania coraz większej ilości spamu.

tyle ze juz jest taki problem z domenami ze czasami nie wiadomo co brac, to i info dobre. osobiscie mam kilka serwisow na .info i narzekam na nie. zobaczymy jak wrzuce je w .eu choc przyznam nie znosze tej koncowki.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności