Skocz do zawartości

Serwer pod forum

lipek92

Rekomendowane odpowiedzi

500 uu dziennie moze uciagnie kazdy hosting oprocz neteasy bez problemów lub z małymi problemami ale jeśli chcesz rozwijać forum i zwiększać ilość odwiedzin musisz kupić vpsa/dedyka lub zapłacić komuś za konwersję na np. phpbb3.

Ja to mogę zrobić ale odpłatnie.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

eldoka: przestan siac wroga propagande, bo akurat neteasy calkiem niezle trzyma skomplikowane i obciazajace strony. a co do samego przemo to niestety i 20 odwiedzin czasami umie ubic serwer (podziekowania dla modulow typu urodziny itd ;d)

pozdrowienia.

googlerulz.

eldoka: przestan siac wroga propagande, bo akurat neteasy calkiem niezle trzyma skomplikowane i obciazajace strony. a co do samego przemo to niestety i 20 odwiedzin czasami umie ubic serwer (podziekowania dla modulow typu urodziny itd ;d)

tak bo wszyscy uciekli i teraz jest więcej zasobów do wykorzystania. Jak był boom to na neteasy był hardcore.

Zresztą to samo dzieje się z dreamhostem. Spamerzy poszli na host9 i dreamhost teraz hula jak nigdy :(.

nazwa.pl powinna dac sobie rade.

hehe, dobry żart:P

nazwa nadaje się co najwyżej na strony firmowe, czysty html i mało odwiedzin dziennie :(

https://nazwa.pl/netart-o-firmie-parametry-...ieczenstwa.html

Seead ,a masz tam stronę ? Tak się składa ,ze ja mam i wcale to nie jest strona firmowa.

Mam tam stronę która generuje min. 1000 uniq dziennie i ok.3500 wyświetleń dziennie,a zdarza się ze wejśc jest 1500 i 4500-5000 wyswietlen ,wiec strona ani mała ani duża a problemów żadnych nie mam .

Dla mnie to jest logiczne jeżeli nazwa.pl nie ma problemów ze stroną która robi min 1000 UU dziennie to nie powinna mieć problemów ze strona która robi 500 ,a dodam że moja strona na prostym skrypcie nie jest.

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

... i dreamhost teraz hula jak nigdy :(.

Tiaaa :) Mam w rssach gdzieś z 20 blogów, które hostują się w dh i strasznie przymulają :/ 500 przy próbie wysłania komentarzy i superhiperszybkie otwieranie się stron po kilkanaście sekund. Jak teraz hula to jak to musiało wcześniej chodzić :P

404.tf

zależy. Dreamhost ma wiele serwerów i chyba spamerów wrzucają gdzieś indziej. Mnie teraz przenieśli na Greene.

Może jesteś razem z ruskimi :(

A neteasy również ma kilka serwerów i też pewnie balansuje obciążeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności