Skocz do zawartości

Hosting pod stronę firmową

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję hostingu pod stronę firmową. Sama strona nie wymaga żadnych skomplikownaych skryptów czy usług.

Myśle, że potrzebuję takich parametrów - zależy mi na serwerze na terenie polski, a nie na zagranicznych. Cena nie gra roli, ale żeby była przyzwoita a nie 600zł :)

Specyfikacja mniej więcej:

Pojemność serwera: 100 MB

Transfer miesięczny: jak najwyższy, ale zastrzegam, że nie chodzi o dedyka tylko normalny server www

Zaparkowane domen: unlimited

Obsługa PHP : 4.4.1

Obsługa MySQL

Obsługa CGI

Konta FTP : minumum 1

Konta e-mail : Unlimited

Bazę danych : Unlimited

Dostęp do konta z poziomu FTP

Dostęp do .htaccess

Dostęp do poczty przez www

Czy ktoś może polecić jakąś sprawdzoną firmę?

Dzieki

seo is dead

Może dlatego, że Polska jest daleko za murzynami jeśli chodzi o hosting? :)

Jest wiele plusów i minusów, wszystko zależy od potrzeb danej osoby.

PS. Porównanie do rynku motoryzacyjnego jest mocno nietrafione. W Polsce raczej nie kupisz 2-letniego Jeep'a z 20 000 km przebiegu za 25k $ :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Wytlumacz w prosty sposob dlaczego ktos ma sie pchac w hosting na serwerach w US czy UK jak ma firme w polsce ???

to nie rynek motoryzacyjny z lat 80 ze wypadalo by miec amerykanca :)

Stosunek jakość/cena korzystniejszy niż w Polsce. To nie lata 80, że nie ma wyboru i trzeba brać tylko polskie :)

404.tf

To jest chyba drugi po pingach minus. Trzeci, że trzeba gadać po angielsku i mieć jakąś kartę kredytową. Ale na tym minusy się OGÓLNIE kończą i zaczynają się plusy. Taki H9 - czy w PL znajdziesz realnie 5GB/100GB z Cpanelem, dobrą jakością (support, uptime itd.) za 100 zł rocznie? Nie sądzę.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

To jest chyba drugi po pingach minus. Trzeci, że trzeba gadać po angielsku i mieć jakąś kartę kredytową. Ale na tym minusy się OGÓLNIE kończą i zaczynają się plusy. Taki H9 - czy w PL znajdziesz realnie 5GB/100GB z Cpanelem, dobrą jakością (support, uptime itd.) za 100 zł rocznie? Nie sądzę.

support z hostnine to dla mnie ponad 24 godziny czekania na odpowiedz nie chce pakowac screenow ale z cala przyjemnoscia to moge zrobic jesli zajdzie potrzeba, przy platnosci karta kredytowa oczekiwanie na poprawne dnsy to ponad 24 godziny ??? oczywiscie anulowalem konto zaraz po tym i zwrot oplaty tak przynajmniej 30 dni zwrot gwarancji , zdecydowanie NIE polecam , uptime, support oraz CPANEL :) za 10 dolarow i 12 dolarow kupilem dwa konta w promocji na urodziny na WHT amerykanskim wystarczy ogladac oferty i wybrac firme ktora jest troche na rynku

za 100 zl rocznie sadze ze na durke.pl mozna znalesc hosting , i nie mam zadnych powiazan z ta firma , ale przegladajac historie wiadomosci na moim e-mail to widze ze nawet w polowie hostnine nie moze dorownac obsludze i uptime durke.pl ;)

a cala ta hameryke to sobie ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności