Skocz do zawartości

Pozycjonowanie pod angielskie frazy

bottle

Rekomendowane odpowiedzi

widzę że nie przetestowałeś systemu :D Dwa anchory można oczywiście dodać ale do sekcji Bio/Resources. Czyli dodajesz czysty artykuł (bez htmla) a pod nim masz miejsce na napisanie kilku zdań o sobie, jaka jest twoja strona internetowa itp. - w tej sekcji możesz używać html'a. Przykład artykułu: tu

Witam,

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi, szczególnie Beerbant dziękuję za konkretne wskazówki, z pewnością zastosuję się i podzielę spostrzeżeniami. Oczywiście proszę o więcej wskazówek w miarę możliwości :(

Proszę jeszcze o info, czy warto linkować z Polskich stron do strony którą pozycjonuje się pod angielskie frazy?

Serdecznie pozdrawiam,

btl

czy warto linkować z Polskich stron do strony którą pozycjonuje się pod angielskie frazy?

Nie warto. Zwłaszcza jeśli jest to 'świeża' domena/witryna. Inaczej google będzie miało problem z geo lokalizacją twojej witryny - czy umieścić ją w Google co.uk, au, ie, nz czy ca? Już to przerabiałem 2-3 lata temu kiedy myślałem że na słowo 'dating' szybko wejdę w top10 w ciągu 1-2 lat :pytajnik: . Linkowałem skąd popadnie, czego efektem były wejścia z hasła 'dating' ale nie z USA czy UK ale z Hong Kongu, Ghany, Rosji itp. Porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności