Skocz do zawartości

"&id=" jak to w końcu jest

101krecikow

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wlazłem szukając guidelines do robot.txt na google webmaster zone i znalazłem takie coś

Don't use "&id=" as a parameter in your URLs, as we don't include these pages in our index.

Głowę zachodzę, czemu mi tej bazy firm nie chce łyknąć i jak stało tak stoi 13 stron zaindeksowanych. Z drugiej jednak strony, całe site jakie gugiel ma w indeksie, to własnie sajty z parametrem &id=.

jakie są wasze dośiadczenia

P.S.

mod rewrite w trakcie...

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

papieros coś się chyba ruszyło w Google bo w site:www.antico.pl są już linki zawierające aukcja=

czytałem tamten wątek kiedyś, ale w związku ze zmianami, o których pisał piotrek i zaindeksowaniem tych 12 podstron olałem i kompletnie o tym zapomniałem. no nic, jutro podeślę im info i zobaczymy czy coś się ruszy.

Zachęcam do dyskusji i dzielenia się spostrzeżeniami

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Dżyszla

a to prawda ze strona istnieje od 2001?

ja mialem zaindeksowane stare strony z id (07.2004 bodajze) nowo dodanych ni cholery nie indeksowal az do mod_rewrite i tu chyba jest przyczyna, prawdopodobnie winna jest zmiana algorytmu z konca 2004

A tu widac jak chamsko/ladnie yahoo wywala id=

https://search.yahoo.com/search?p=site%3Aww...eb-t-259&dups=1

w oryginale strona?id=...&aukcja=...

i zeby bylo swieszniej , przez pomylke aukcja= to nr sesji a id= ... to numer aukcji

Strona jako taka istnieje od 2001; na serwerze aplus istnieje od roku blisko (można wyczytać z archiwum aktualności); sondy istnieją też jakiś czas (także p. archiwum), ale same adresy z id były zaindeksowane góra pół roku temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności