Skocz do zawartości

[Sprzedam] złota domena WEBO.PL / ponad 6 lat w sieci !

webo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania idealną domenę dla FIRMY / idealną pod każdego rodzaju portal internetowy / strone webmasterską .

Domena była w sieci już od ponad 6 lat :

 -- w 1998 roku znajdował sie pod tym adresem Portal ogólno tematyczny (informacje ze swiata + katalog stron www)

 -- następnie domena została wykupiona przez firmę benzynową WEBO

 -- od początku 2005 roku domena jest moja własnością ( została odkupiona niewiarygodnie tanio jak na taką domena bo za ok. 1200 zł ( odkupiłem ją właśnie od Firmy WEBO , ponieważ zbankrutowała )

Domena zarejestrowana jest jeszcze na ponad pół roku, sprzedaje ją ponieważ nie mam czasu dokończyć zamierzanego projektu strony webmasterskiej (studia) :)

Satysfakcjonujaca mnie cena to przynajmniej 1200 zł ( kwota za która odkupiłem domene ) ,

Proszę o propozycje na PRIV bądź email webpromotor@o2.pl

Domena jest moja własnością :dowód : https://logosiki.net/w.JPG

Domena była w sieci już od ponad 6 lat :

 -- w 1998 roku znajdował sie pod tym adresem Portal ogólno tematyczny (informacje ze swiata + katalog stron www)

Niestety śladu po tym ani w google ani w archive nie ma. Wg. Wayback Machine pierwsze ślady pochodzą z 2001 roku.

 -- od początku 2005 roku domena jest moja własnością ( została odkupiona niewiarygodnie tanio jak na taką domena bo za ok. 1200 zł ( odkupiłem ją właśnie od Firmy WEBO , ponieważ zbankrutowała )

Zgodnie z Whois została ona ponownie utworzona w lutym 2005. Czyżby wygasła a Ty zgodziłeś sie zapłacić za ogólnie dostepną domenę 1200pln?

Oczywiście jeśli masz dowód zakupu...

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Domena została zakupiona przezemnie poprzez aukcje .

W momencie kiedy ja ją zakupiłem nie byla jeszcze ogolnie dostępna ;) ( w momencie kiedy firma webo bankrutowala zostala wystawiona ich domena na aukcje )

W google została już kopia tylko po WEBO :

https://216.239.59.104/search?q=cache:kCOhv...e:webo.pl&hl=pl

Zakupiłem ją za taką kwotę bo myśle że domena jest warta nawet zdecydowanie wiecej.

Temat blokuje, bo okazuje sie ze uzytkownik webo to ten sam co zbanowany mmiisiek i webpromotor.

Na tym forum spam mailowy i poprzez PW nie bedzie tolerowany, wiec webo tez juz dolaczyl do swoich wczesniejszych osobowosci.

Post jednak zostawiam, ktos zainteresowany moze sie skontaktowac z tym osobnikiem poprzez email, bo PW nie dziala dla niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności