Skocz do zawartości

Czy to moze byc zbanowana domena

nitek

Rekomendowane odpowiedzi

Stronę oczywiście zgłosiłem do indeksacji, ale po tygodniu od wykonania przekierowania, gdyż byłem zdziwiony długim czasem oczekiwania.

Sprawdziłem również co działo się wcześniej pod tą domeną, ale byłą tam strona zupełnie niezwiązana z tematyką słowa kluczowego w domenie (była tam kiedyś strona z opisami gg - ?! - korzystająca z jednego systemu wymiany linków, tekstami nad stopką zupełnie niezwiązanymi z ówczesną tematyką, a linki do strony nadal widoczne są w różnego rodzaju spamach i innych śmieciach).

Wygląda to na ban. Pytanie czy warto czekać na ew. łaskę G czy lepiej od razu spisać ją na straty i wychodzić z filtra poprzez "czystą" domenę.

W żądaniu o ponowną indeksację zaznaczyłem, że domena zmieniła właściciela, ale od poniedziałku cisza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności