Skocz do zawartości

Wpis do katalogu onetu

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jedyne co mnie wkurza w tym onecie to że zmieniają anchory

...

w zasadzie to ich cyrk i ich małpy robią chcą

czyli, ich katalog i robią jak uważają za stosowne

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

hejowicz, spróbuj do nich napisać wyjaśniając dlaczego nie jesteś zadowolony z takiej zmiany. Można się z nimi w takich sprawach dogadać ;-)

Tak, kontaktowałam. Nie zostaniesz "wywalony" z katalogu, jeśli na spokojnie postarasz się to załatwić ;-) Napisz o tym, że rozumiesz ich dbałość o to, aby tytuły nie składały się tylko ze słów kluczowych, ale w przypadku Twojej strony nazwa w adresie nie odzwierciedla jej zawartości, dlatego prosiłbyś o zmianę na jeden z sugerowanych przez Ciebie tytułów.

Potwierdzam , Lexi ma racje.

Wal do Onetu i niczego sie nie boj.

Nie skasuja twoj link przez to.

ja dalem sobie spokoj, zaplacilem 30 zl za probe edycji swojego wpisu i nic. Ale moze od poczatku, dodalem strone do katalogu w tutule nazwa firmy - dodali bez problemu. Tylko co mi po samej nazwie firmy, wiec chcialem to wyedytowac na nazwa firmy + jakies slowo kluczowe (sa takie wpisy w katalogu onetu - identyczne). Dostalem odpowiedz ze propozycja nie zgodna z opisem, okej. Zastosowalem sie do sugerowanych zmian, odpowiedz z onetu taka sama. Zdenerwowany napisalem maila do onetu zrobilem ctrl+c ctrl+v zaakceptowanych wpisow przez onet (napisanych tak jak moja propozycja), a oni dalej zdarta plyta - nie zgodne z regulaminem. Moim zdaniem onet ma zasady, ktore interpretuje roznie, mysle, ze po tym jak napisalem do nich ze wyludzaja takimi zachowaniami pieniadze nie mam sie juz co starac o swoj wpis.

Kąty Rybackie

sklep z narzędziami - sklep YATO

narzędzia YATO - 24usb.pl sklep internetowy

• 2 tygodnie później...

jak dodajecie strony do katalogu onetu to gdrzecznie czekacie na akceptacje czy placicie zeby byla szybciej rozpatrzona?

ja dodalem swoja https://htctytn.pl juz chyba z 2-3 tygodnie temu i w opisie dalej ze strona czeka na akceptacje moderatora.

i jeszcze jedno pytanie

strona jest optymalizowana pod IE7, FF i inne (zle dziala natomiast pod IE6, tak szczerze to nawet nie wiem dlaczego)

czasem widze jak wchodza ludzie z IE6 to dostają błąd 404

czy to moze byc powodem ze strona moze byc odrzucona przez moderatora katalogu onetowego?

na stronie jest informacje ze strona moze nie funkcjonowac poprawnie pod IE6

jak dodajecie strony do katalogu onetu to gdrzecznie czekacie na akceptacje czy placicie zeby byla szybciej rozpatrzona?

ja dodalem swoja https://htctytn.pl juz chyba z 2-3 tygodnie temu i w opisie dalej ze strona czeka na akceptacje moderatora.

Czekanie na darmowy wpis trwa długo (na pewno dłużej niż 2 tygodnie). Status "czeka na akceptacje moderatora" nie oznacza, że wpis został odrzucony.

strona jest optymalizowana pod IE7, FF i inne (zle dziala natomiast pod IE6, tak szczerze to nawet nie wiem dlaczego)

czasem widze jak wchodza ludzie z IE6 to dostają błąd 404

czy to moze byc powodem ze strona moze byc odrzucona przez moderatora katalogu onetowego?

Trudno powiedzieć. Jeżeli ekipa onetu używa IE6 (w co wątpię) to będzie problem.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• 6 miesięcy temu...
Nie sądze, aby był z tym problem. Ich regulamin tego nie zabrania przecież.

Oto jeden z punktów ich regulaminu:

"nie będą dodawane strony działające w tzw. programach partnerskich, których głównym celem jest reklama produktów i usług innych firm."

Jak dla mnie chodzi o strony zawierające między innymi AdSense.

Tutaj chyba kluczowe jest wyrażenie "głównym celem". Czyli chodzi o strony typu "sto sposobów na zarobienie łatwej kasy"

Ja do tej pory nie miałem problemów ze stronami ze zwykłym AdSensem.

Tekstowe Demotywatory - humor z życia wzięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności