Skocz do zawartości

Wpis do katalogu onetu

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja trafiłem do Onetu w ciekawy sposób - podpisałem umowę na wyświetlanie ich reklam - już nie pamiętam czy znalazła się w tym katalogu automatycznie czy później dodałem do stron oczekujących, ale bez płacenia dostałem się tam w 2 dni. A adsense też miałem na stronie :)

Pozdrawiam

Tak jak ktos napisał, bolączka jest w onecie taka ze zmianiaja tytuly. Rozmumiem ze nie chca by byly to nachalne slowa kluczowe, ale czasem zmienia tak tytul ze nie bardzo pasuje.

Tytul mogliby zmieniac kompromisowo tak aby dobrze wygladal w katalogu a i zeby korzysc pozycjonerska z niego byla :P

• 1 miesiąc temu...

Podczas dodawania strony na szanownym Onecie można dorobić się parę siwych włosów. Dwa takie same wpisy w katalogu WP i Onet - na WP 7zł SMS - po 2 dniach akceptacja, na Onecie 10 zł i czekanie na przelew parę dni... w efekcie komunikat, że strona nie spełnia warunków regulaminu ;)

Semantic Web - blog o Semantycznym Web, tekstforfatter - copywriting norweskich przyjacieli

• 2 tygodnie później...

Ja jakoś nigdy nie miałem problemu z dodaniem strony do katalogu Onetu w dodatku w opcji za darmo. Czekałem kilka dni i oczywiście e-mail podawałem zawsze mój w onecie (który mam juz dobre 5 lat z końcówką poczta.onet.pl).

Kiedyś to jakoś szybko szło, teraz się chyba długo czeka...

OMG mówisz bierzesz ich psychologicznie na adres e-mail :pytajnik:;)

Tak jakby :jezyk1: Najlepiej tak zrobić i lepiej nie mieć na tą chwilę żadnych reklam na stronie chyba, że ma się reklamy Onetu. Ponadto chyba przy dodawaniu z free jakości za bardzo nie sprawdzają i dają tylko 3 gwiazdki.

Wg mnie to wpis w Onecie nie jest wart aż tyle zachodu. Oczywiście jest to jeden z lepszych katalogów w PL, ale żeby aż zamieniać reklamy na onetowe lub usuwać, czy przerabiać jakoś stronę...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ponadto chyba przy dodawaniu z free jakości za bardzo nie sprawdzają i dają tylko 3 gwiazdki.

Hmm co prawda ja dodawałem stronę parę lat temu, ale mam przy niej 4 gwiazdki i jest ona rekomendowana przy wynikach wyszukiwania ;):)

Czyli czasem się uda, trzeba próbować :)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności