Skocz do zawartości

optymalizacja systemu targetowania

Marcin M

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem w trakcie tworzenia nowego systemu reklamy opartego o własny algorytm targetowania. Użytkownik, strona wydawcy i produkt reklamodawcy są poddani analizie jakościowej w oparciu o kilkadziesiąt parametrów stworzonych przeze mnie i na tej podstawie dobierana jest wyświetlana reklamę. Rozliczenie przebiega według modelu CPA jako prowizja od zawartych transakcji (docelowo na poziomie 60-70%).

System wykazał bardzo wysoką skuteczność w doborze reklam, ale nie był testowany osobach trzecich. Do optymalizacji potrzebuję rzeczywistych danych (dużego zbioru) i stąd moja prośba do Was o pomoc w testowaniu systemu. W zamian za to oferuję prowizję wyższą niż docelową w momencie wdrożenia systemu na produkcję. Przez cały czas możecie nadal korzystać z innych programów i wyświetlać ich reklamy, nic was nie będzie więc to kosztowało i nie będzie miało na was żadnego wpływu. Opracowany przez nas skrypt nie będzie manipulował w żaden sposób w strukturę i zawartość Waszej strony - chodzi nam tylko o dostęp do rzeczywistych danych.

Proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt na PW lub na maila system.reklamy@gmail.com

Z góry dziękuję za pomoc,

Marcin

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności