Skocz do zawartości

Rusza II edycja konkursu dla pozycjonerów: "Wygraj laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No zostało ostatnie dwa tygodnie
Weź ludzi nie strasz, bo myślałem, że coś pomyliłem. 3 tygodnie zostały
Konkurs trwa od dnia 05.11.2008 do 05.03.2009 do godz. 12:00.

16 października, 2008

W listopadzie 2008 rusza II edycja konkursu na pozycjonowanie stron internetowych organizowana przez system wymiany linków www.e-weblink.com , zapraszamy wszystkich chętnych do sponsorowania nagród.

https://konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki]

po prawej stronie w kolumnie Wydarzenia :)

sygnaturka.png

wiesz jak widze znikły w sumie w tym samym momencie co moja ta która stała najwyżej wiec zacząłem się zastanawiać co jest grane

wiesz odłączenie monitoringu jest chyba trochę niezgodne z Regulaminem konkursu i np ja zmieniłem priorytety wywalania linków w panelu aby właśnie mi strony nie znikneły

nic zostało w sumie niecałe 13 dni jak dobrze licze wiec gra o laptopka sie w sumie rozpoczyna na maksa :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

wiesz Xann ja już na konkursie zarobiłem, zwróciły mi sie już wszystkie domeny które kupiłem pod konkurs :)

ale został ponad tydzien wiec moze jeszcze człowiek co nieco zarobi :)

fakt zostały porządne strony choć mnie chyba strzelił mały filterek na najlepsza ze stron ale tak to bywa gdy konkurentów jest kilku do tego TOP 1 ;) i wszyscy chcą tam byc konkretnego dnia

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

wiesz Xann ja już na konkursie zarobiłem, zwróciły mi sie już wszystkie domeny które kupiłem pod konkurs :)

no brawo brawo za przedsiębiorczość :) ale ja też twierdzę ze kasa leży na ziemi wystarczy się tylko schylić

https://www.jakubcyran.pl/100-000-pkt-w-e-w...om-za-1140-pln/

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności