Skocz do zawartości

Rusza II edycja konkursu dla pozycjonerów: "Wygraj laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

widziałem i czytałem to info i w sumie dobry sposób, na gospodarowanie punktami :D mam nadzieje, że skorzysta z niego jak najwięcej osob, ale ten wątek chyba dotyczy czego innego :P

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma co ukrywać , ciśnienie coraz większe :D

Aktualne wyniki

Miejsce Nick

1. zoozool

2. siudra

3. wiszbon

4. sttorm

Ostatania prosta ;) czy dojdą wszyscy ?

ps. jeżeli nikt nie osiągnie mety nagrody przechodzą do kolejnego konkursu powiększając jego pule

Marketing internetowy dla firm

ps. jeżeli nikt nie osiągnie mety nagrody przechodzą do kolejnego konkursu powiększając jego pule
Znaczy że jak? Jak wszyscy wylecą poza top 50 to nie będzie liczył się ten kto najlepszy z zafiltrowanych?

Xann - specjalnie nie dotrzymałem warunków konkursu, nie byłem zainteresowany nagrodami i miałem nadzieje ze właśnie dla tego nie przydarzy mi się konkurowanie z jakimś pokemonem. Uczestniczyłem tylko dla satysfakcji nawet stronka nie miała nic wspólnego z pozycjonowaniem a tu masz babo placek.

Pozdrawiam.

P.S.

Jakos tak sie dziwnie sklada ze jestem bardzo pamietliwy!!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności