Skocz do zawartości

Rusza II edycja konkursu dla pozycjonerów: "Wygraj laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moja strona tez poleciala - brała udział w konkursie została zrobiona jako strona firmy pozycjonujacej - co mozna bylo zarzucic to tylko linki weba i co poleciała o 50 pozycji ale wiesz ktos pewna osobe linkuje z jednego systemu aby sprawdzic czy mu zaszkodzi, teoretycznie osoba ta nie wie o tym ale sie na to zgadza - rozdwojenie osobowosci - ale cos ma dobre pozycje dzieki SWL ale walczy z nimi, fakt jak mowi walczy tylko z jednym, ale to jest jego problem - nalezy go ignorowac - najlepszy sposob

do konca konkursu zostalo 8 dni wiec co nieco jeszcze moze sie zdarzyc, ale jak widze z 9 osob ktore byly juz w wynikach zostały tylko 3, wiec moze juz sie nic nie zmieni - choc wracajac do wczesniejszych moich słów moze konkurs chce wygrać ten co nie bierze w nim udziału, a że udziela sie na forum dla webmasterów - strony mu nie lecą - taka moja teoria

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

.... ale wiesz ktos pewna osobe linkuje z jednego systemu aby sprawdzic czy mu zaszkodzi, teoretycznie osoba ta nie wie o tym ale sie na to zgadza -....

z akcentem na teoretycznie

- rozdwojenie osobowosci - ale cos ma dobre pozycje dzieki SWL ale walczy z nimi, ......

śmiem twerdzić ze to gorsza choroba niż - rozdwojenie osobowosci

.....zostały tylko 3, wiec moze juz sie nic nie zmieni - choc wracajac do wczesniejszych moich słów moze konkurs chce wygrać ten co nie bierze w nim udziału, a że udziela sie na forum dla webmasterów - strony mu nie lecą - taka moja teoria

no dlatego nie dawno ze smutkiem stwierdziłem że może nie być zwycięzców

z innej strony ciekawi mnie fakt dlaczego inny system go toleruje ? myśle że w tym co powiedział romperstomper https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=66500 jest duże ziarno prawdy

Marketing internetowy dla firm

myśle że w tym co powiedział romperstomper
powiedzmy ze to nie miejsce na rozmowy na ten temat, bo posty trafia do KOSZA !!!

ale https://www.forum.e-weblink.com//all-off-top/ w tym miejscu mozna wrocic do rozmowy dlaczego inne systemu go toleruja

sadze jednak iz nie wszystkie strony zostana zafiltrowane i sadze ze zwyciesca napewno jakis bedzie - sadze ze przynajmniej 3 osoby sie zalapia ale gorzej bedzie z dalszymi pozycjami a nie da sie ukryc gdy w wynikach bylo by 9 osob jako te ktore byly w TOP 50 konkurs miałby lepszy wizerunek,

takie pytanie jesli to nie jest tajemnica ile stron zostało zgloszonych do konkursu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Aktualne wyniki

Miejsce Nick

1. siudra

2. wiszbon

3. zoozool

4. sttorm

5. 5il3nt

a jutro finał o 12:00 że tak powiem widać metę :)

u mnie wyniki trochę się różnią, widzę to w takiej kolejności:

1. wiszbon

2. siudra

3. zoozool

4. sttorm

5. 5il3nt

chyba że mi google coś źle pokazuje B)

pewnie różne dc od tego co sprawdza xann ale trzymajcie się jego oceny, a nie każdy sobie według potrzeb ;]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

na google-dance w większości DC jest tak jak napisałem więc nie jest to według potrzeb(choć w moim wypadku mogłoby się tak wydawać !!! ) a według właściwych wyników ale niech będzie, niech Xann orzeknie o tym kto zwycięży !!!

Aktualne wyniki z godziny 9:08

Miejsce Nick

1. wiszbon

2. siudra

3. zoozool

4. 5il3nt

5. sttorm

Tak to już dziś

Już dziś o gdzie 12 zakończenie konkursu

Chwile później poznamy zwycięsców

Jak widać nie była to zabawa a już prawdziwa walka i rywalizacja bardzo dobry trening przed tegorocznymi mistrzostwami !!!

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności