Skocz do zawartości

Rusza II edycja konkursu dla pozycjonerów: "Wygraj laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wydaje mi sie ze taki konkurs to strzl w 10 z punktu widzenia marketingowego :) Laptopa mozna dostac od sponsora za reklame na stronie a rozglos jest o wiele wiekszy ;) Oby wiecej takich konkursow na sieci :)

Pozdrawiam

Generalnie konkursy sa fajnym narzędziem marketingowym;) Nie mówię tutaj o takich prostych, ale o takich, gdzie trzeba czymś sie wykazać, czymś więcej niż napisaniem, że prawidłowa jest odpowiedź A. Z marketongowego punktu widzenia fajne sa konkursy, gdzie wymyśla się np. jakies hasło reklamowe lub jakieś rozwiązanie(np. pomysl na skuteczne wypozycjonoanie strony). Jedna i druga strona odnosi korzysci, a chyba o to w tym wszystkim chodzi;)

Masz racje kolego ale zauwaz, ze na sieci jest wiele niedopracowanych konkursow. Wysylasz smska z odpowiedzia powiedzmy A i mozesz zgarnac 10000 dlatego wydaje mi sie ze wiekszosc tych konkursow niestety jest nastawiona tylko i wylacznie na zysk danej firmy... Smutne ale prawdziwe i mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci ulegnie zmianie :)

Wydaje mi sie ze taki konkurs to strzl w 10 z punktu widzenia marketingowego :soczek: Laptopa mozna dostac od sponsora za reklame na stronie a rozglos jest o wiele wiekszy !!! Oby wiecej takich konkursow na sieci !!!

Pozdrawiam

Generalnie konkursy sa fajnym narzędziem marketingowym;) Nie mówię tutaj o takich prostych, ale o takich, gdzie trzeba czymś sie wykazać, czymś więcej niż napisaniem, że prawidłowa jest odpowiedź A. Z marketongowego punktu widzenia fajne sa konkursy, gdzie wymyśla się np. jakies hasło reklamowe lub jakieś rozwiązanie(np. pomysl na skuteczne wypozycjonoanie strony). Jedna i druga strona odnosi korzysci, a chyba o to w tym wszystkim chodzi;)

Masz racje kolego ale zauwaz, ze na sieci jest wiele niedopracowanych konkursow. Wysylasz smska z odpowiedzia powiedzmy A i mozesz zgarnac 10000 dlatego wydaje mi sie ze wiekszosc tych konkursow niestety jest nastawiona tylko i wylacznie na zysk danej firmy... Smutne ale prawdziwe i mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci ulegnie zmianie !!!

Okien87, nie mogę się z Toba zgodzic, ze konkursy nastawione sa tylko na zysk firmy. Ich celem jest przeciez promocja na która sami wykladaja wlasne pieniadze, a przeciez nie musza tego w cale robic.

Never there is too late!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności