Skocz do zawartości

Rusza II edycja konkursu dla pozycjonerów: "Wygraj laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

w zakładce linki

aktywacjara3.jpg

Czyli to jest równoznaczne z linkowaniem strony z weblinka? Bo z tego co zrozumiałem to ostatnie dwa miesiące ma być zainstalowany system.

Będzie szansa monitorowania fraz bez przydzielania punktów na stronę?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo źle że trzeba dawać, te 1k na stronę konkursową, bardzo źle. Ten 1k to jest nic, można wydać, ale dlaczego ma mi to linkować stronę, jak tego nie chcę?

I drugi raz się o to pytam: Ostateczna data rejestracji strony konkursowej to 05.02.2009 i to Strona konkursowa musi zawierać podłączony system wymiany linków www.e-weblink.com oraz włączony monitoring fraz przez min ostatnie dwa miesiące konkursu w systemie www.e-weblink.com

Z tego co jest napisane to wynika, że domena przez formularz może być zgłoszona do konkursu miesiąc przed końcem, ale ma być w systemie i mieć monitoring minimum dwa miesiące przed końcem. Zgłaszać wolno tylko świeże domeny, więc jak sprawdzicie czy jest świeża, skoro do miesiąca będzie musiała być linkowana i mieć zainstalowany system?

Przecież tak dla jaj napisałem jestem daleki od zgłaszania, mi to wisi co kto robi trzeba się martwić o swoje.

A tak z innej beczki to ja już wymiękam :D mam domenę roczną i pojawia mi się index jej czyli główna prawie tylko w weekendy i ginie. 98% linki stałe nie z systemów(ale tam długi ogon robi swoje jednak budowa strony to podstawa, ja jednego linka na podstrony nie dałem,ludzie trochę przylinkowali widzę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności