Skocz do zawartości

Rusza II edycja konkursu dla pozycjonerów: "Wygraj laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Masz prawo jazdy :)
Tym pytaniem utwierdzasz mnie w przekonaniu że uważasz mnie za pokemona :) tym lepiej dla mnie :)
Nie wszystkie duże auta to auta ciężarowe, między autem ciężarowym a osobowym są subtelne różnice
No fakt, jest taka różnica, że od ciężarówki można odliczyć pełen VAT. Tobie jako tzw. przedsiębiorcy nie muszę mówić, że kiedyś było coś takiego jak samochód z kratką i rejestrowane to było jako ciężarówka (w dowodzie rejestracyjnym tak było napisane).

Na google bym tak nie polegał: https://images.google.pl/images?um=1&hl...aj+obraz%C3%B3w druga u mnie wyskakuje navara :( Cały mój błąd polegał na tym, że pahtfindera od navary nie odróżniłem :)

@zoolool "dopier*** systemem i gitara" :) A tak poważnie to miałeś jeszcze niedawno zaplecze w top 20, teraz jest w top 30. Zrób tam jakieś porządne zaplecze tematyczne, nie masz tam nawet linka do strony konkursowej. I kodowanie jakieś złe masz, na linkach SWL-a są krzaki. Do roboty się bierz, a nie jakieś fotki ciężarówek wstawiasz :)

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No fakt, jest taka różnica, że od ciężarówki można odliczyć pełen VAT. Tobie jako tzw. przedsiębiorcy nie muszę mówić, że kiedyś było coś takiego jak samochód z kratką i rejestrowane to było jako ciężarówka (w dowodzie rejestracyjnym tak było napisane).

Nie każdy patrzy na VAT , ludzie kupują auta też z przycznyny bo takie mu sie podoba , każdy kto mnie zna od dawna to wie że zawsze jeździłem terenówkami , żona też ma swoją terenówkę bo lubi . Natomiast hasło typu ja mam wieksze ambicje jeżdzenia autem osobowym niż cieżarowym jest pokemoniackie i nie tylko ja tak twierdzę.

Marketing internetowy dla firm

Nie każdy patrzy na VAT , ludzie kupują auta też z przycznyny bo takie mu sie podoba , każdy kto mnie zna od dawna to wie że zawsze jeździłem terenówkami , żona też ma swoją terenówkę bo lubi . Natomiast hasło typu ja mam wieksze ambicje jeżdzenia autem osobowym niż cieżarowym jest pokemoniackie i nie tylko ja tak twierdzę.
Weź trochę wyluzuj. Bronisz tego taj jak by co najmniej chodziło tu o Twój system i jak bym ja to wszystko o tych ciężarówkach poważnie mówił :) Ech, za łatwo się gotujesz... I zbyt poważnie wszystko traktujesz...

wyniki będą pewnie miesiąc przed (...)
Strona konkursowa musi zawierać podłączony system wymiany linków www.e-weblink.com oraz włączony monitoring fraz przez min ostatnie dwa miesiące konkursu w systemie www.e-weblink.com

Tym pytaniem utwierdzasz mnie w przekonaniu że uważasz mnie za pokemona

Xann nie przepada za Szczecinianami, posiadaczami fiatów punto i wszystkimi na literę M :)

No fakt, jest taka różnica, że od ciężarówki można odliczyć pełen VAT.

Teraz już to się pozmieniało, okazało się, że nasze prawo nie jest zgodne z unijnym. Będzie można odliczać pełen VAT za samochody z kratką.

Jak wam to zrobi różnice to zmienimy na ostatni miesiąc czyli tylko ostatnie 30 dni
Ja bym był za, fakt nie zmienia się zasad w trakcie gry, ale nie jest to jakaś wielka zmiana i na pewno nie jest na niekorzyść startujących w konkursie. Decyzja należy tylko do Ciebie Xann.
Xann nie przepada za Szczecinianami, posiadaczami fiatów punto i wszystkimi na literę M :)
To mam podwójnie przerąbane :) ze Szczecina i do tego moje inicjały to MM. Dobrze że chociaż fiatów nie lubię :)
Teraz już to się pozmieniało, okazało się, że nasze prawo nie jest zgodne z unijnym. Będzie można odliczać pełen VAT za samochody z kratką.
Jak to pisałem to nie było jeszcze wiadomo. Wreszcie polscy przedsiębiorcy zaczną jeździć normalnymi samochodami :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności