Skocz do zawartości

[wykonam] strone www

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Na wakacje i miesiąc przez poszukuje osób które by chciały szybko mieć dobra przejrzystą strone. Strona oparta na php, html i photoshop.

Wygląd w zależności od życzeń klienta.

Cena w zależności od projektu.

Kontakt:

admin@games.kamo.com.pl

lub

PW

lub

gg:1794342

Strona moja chwilowo nie działa, ale jak bedzie to można zobaczyć jak jest zbudowana moja strona.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ciekawe gdzie zrobisz baner itp ?? Wiesz ja używam profesjonalnych programów. Dla ciebie może być paint mi juz nie wystarcza ;)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ciekawe gdzie zrobisz baner itp ??

No to widzisz, strona oparta czyli strona wykonana w jakies technologii. A w PS nie zrobisz storne tylko grafike ;)

A do php uzywasz dreamwear(?) Oczywiscie legalnego bo to podobno bardzo profesionalny program :P

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

A mnie do tabelki w Exelu przyrasta statytystyka Osób Napiętnowanych za zaśmiecanie niezgodne z regulaminem tego działu.

Pierwsza odsłona w Niedzielę

K.B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności