Skocz do zawartości

Problem z wyszukiwarką mp3

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam taki problem,do niedawna posiadam wyszukiwarkę muzodajka.com (musiałem podać bo ważny tutaj jest skrypt),dobrze było dodawałem do katalogów,do precli i w sumie tyle,fraza "najlepsza wyszukiwarka mp3" była w top 10,ale wczoraj zauważyłem ze strona spadła na jakąś 50 pozycję pod ta frazę, mało tego 3 strony oparte na tym samym skrypcie które były nawet w top2 od kilku tygodni również spadły w okolice mojej pozycji o to dowód : 222389f91ae7a548m.jpg

czyżby filtr ?? czy chwilowe zachwianie ?? dodam ze site stanął w miejscu

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Prawdopodobnie filtr, bo strona nie pojawia się w wynikach wyszukiwania na swój adres po zaznaczeniu "Szukaj na stronach kategorii: język polski "

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Prawdopodobnie filtr, bo strona nie pojawia się w wynikach wyszukiwania na swój adres po zaznaczeniu "Szukaj na stronach kategorii: język polski "

może jakieś inne pomysły czy raczej na 100% filtr ?? co dalej robić ?? :D mam inne skrypty wyszukiwarek,czy warto zmieniać ?

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

zmiana skryptu na stronie niewiele ci da (tzn nikt nie wie, jak z filtra wyjsc, na pewno zmiana oskryptowania tym sposobem nie jest). Jeśli nie chcesz czekac, to nowa domena i od nowa - tym razem spokojniej. Dodatkowo przekierowanie 301 ze starej. Jeśli chcesz czekać, to ... po prostu czekaj:)

ps: czy jestes pewien, ze adsense na takiej stronie jest dozwolone? Wiem, ze te pliki mp3 nie znajduja sie na twoim serwerze, ale mimo wszystko strona poświęcona jest nielegalnej treści. Oświeć mnie, jeśli się mylę.

co by tu wstawić...

aj szkoda mi tej domeny bo tam ta wyszukiwarka to może dla mnie i nie istnieć :(:) czyli nie ma ewidentnego sposobu na wyjście z filtra ??

ja bym powiedział, że od jakiegoś szukanie sposobu na wyjście z filtra to swego rodzaju kamień filozoficzny webmaterów :( zajrzyj na forum Google, tam tylko z ostatniego tygodnia jest kilka sporych wątków o filtrach

(od razu podpowiem, że nawet przeczytanie wszystkich niewiele Ci przyniesie korzysci przy wychodzeniu z filtra)

tak sobie pomyslalem: gdybym to ja znalazł sposob na pewne wyjscie z filtra, zaczalbym brac np 100pln od wyleczonej sztuki i byłbym naprawdę zapracowany... :)

pzdr

co by tu wstawić...

a mam jeszcze dodatkową sprawę :( bo mam 3 serwisy na jednym serwerze:p i na każdym stanął site :) co to moze być ?? przy tym dwa serwisy na pewno nie wpadły w filtra

witam

mam taki problem,do niedawna posiadam wyszukiwarkę muzodajka.com .........................

Wyszukiwarka google nie lubi pokazywał w swoich wynikach innych wyszukiwarek, z drugiej strony to logiczne.

żeby odzyskać domenę skasuj skrypt i postaw pod nią coś naprawdę wartościowego oraz zgłoś ją do ponownego przeidnexowania.

Marketing internetowy dla firm

no nic poczekam max miesiąc jak się nic nie zmieni likwiduje stronkę,bo mi na niej nie zależy za bardzo tylko chodzi o domenę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności