Skocz do zawartości

Katalogowanie po angielsku

symetryk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po dłuższej przerwie na forum :)

Aktualnie zabieram się za pozycjonowanie angielskiej wersji strony w anglojęzycznym internecie (głównie google.co.uk). Swego czasu dla polskiej wersji strony zakupiłem program Sprytne katalogowanie, który bardzo przypadł mi do gustu. Teraz poszukuję podobnego narzędzia dla katalogów anglojęzycznych. Będę wdzięczny za jakieś sugestie.

Pozdrawiam ;)

Tłumacz angielskiego

Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego

Program SK także możesz wykorzystać do angielskich katalogów wczytując tam angielskie katalogi,

warty polecenia jest też program digiXMAS.

Oraz pomocne forum PiO

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=60447

itp.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności