Skocz do zawartości

Beta tester

MultimediaTraffic.com

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Gdzie szukać beta testerów i czym można ich zainteresować do współpracy?

Rozpoczynam działania związane ze stworzeniem grupy beta testerów usługi umożliwiającej tworzenie i zarządzanie stroną internetową. Usługa jest prosta: dajemy możliwość korzystania z wdrożonego przez nas CMF typo3 na naszym hostingu do tego dodajmy support.

Mój pomysł na miejsca gdzie można szukać to fora webmasterskie / biznesowe. Problem tworzy się podczas wymyślania sposobu zainteresowania potencjalnego beta testera, nie mam budżetu na ten cel dlatego mam nadzieje, że ktoś wymyśli jakiś sensowny sposób zainteresowania owych osób będę bardzo wdzięczny.

Dzięki i pozdrawiam!

Pozdrawiam,

Szukamy beta testerów systemu CMS. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PM lub e-mail: beta@multimediatraffic.com.

Zaplecze to setki stron co wiąże się z kosztami. Cena za dodanie jednej domeny (strony) będzie się wahała od 50 PLN za wersje prywatną do kilkuset za komercyjną - po uiszczeniu należności otrzymuje się fakturę na dwunastomiesięczny wynajem konta co gwarantuje stałość usługi (prawna gwarancja). Nie mogę zapewnić beta testerowi 100 darmowych kont na domeny, mogę przykładowo 10 ale czy to wystarczy? i w jaki sposób rozdawać darmowe pakiety?.

Dla ścisłości beta tester nie będzie odpowiedzialny za zakładania stron, konfiguracje będzie miał prawa takie jak zwykły użytkownik, jest mi potrzebny do stworzenia odpowiednich materiałów które umożliwią proste/szybkie i efektowne tworzenie, zarządzanie stroną. Nawigacja cms jest tak rozwiązana, że osoba znająca Worda będzie sprawnie posługiwać się systemem.

Pozdrawiam,

Szukamy beta testerów systemu CMS. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PM lub e-mail: beta@multimediatraffic.com.

12 miesięcy do tego sprawdzeni beta testerzy będą mieli pierwszeństwo w testowaniu nowych usług czyli: sklep, serwis społecznościowy (kolejne konta free). Trzeba pamiętać, że konto == domena czyli jeśli się zdecyduje na 10 kont free dla beta testera to otrzyma 10 stron na 12 miesięcy za darmo.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności