Skocz do zawartości

Jaki hosting?

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To prawda. Wszyscy chwalili hekko, jednak ostatnio częste przerwy bardzo przeszkadzają. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe problemy. Bądźmy dobrej myśli ;)

PS. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Prohost, nie dość że płacę teraz taniej (w porównianiu do poprzedniego usługodawcy), to jeszcze wszystko piękniej i szybciej śmiga. Polecam :fool:

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Informuję iż mogą narzekać tylko Ci co są na serwerze s1.. Niedługo problemy powinny się skończyć. Pozostałe serwery (w tym z nowymi kontami) pracują bez zarzutu praktycznie od ich instalacji.

Informuję iż mogą narzekać tylko Ci co są na serwerze s1.. Niedługo problemy powinny się skończyć. Pozostałe serwery (w tym z nowymi kontami) pracują bez zarzutu praktycznie od ich instalacji.

Dokładnie czyli np. ja - ogólnie poleciłbym właśnie hekko ale te ostatnie pady i zwiechy spowodowały że polecę tym razem ionic.pl - bardzo stabilny, support błyskawiczny i rzeczowy a w cenie bardzo podobnej do hekko :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jak ktoś chce tanio kupić hosting w ionic.pl to niech zajrzy na allegro, bo tam mają jakieś pakiety. Teraz widzę, że już tam ceny są bardziej normalne - 30zł, ale kiedyś masowo sprzedawali jakiś hosting za mniej niż 10zł i nie wiem czy miała to być promocja w stylu jor.pl czy to kolejna firma 6zł/rok bez żadnych ograniczeń...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

prohost.pl pod zaplecze nie polecam. Znajomemu niedawno zablokowali konto.

Powód: Zbyt duże obciążenie serwera. A w sumie dużo nie postawił na serwerze.

Tak więc jak chcecie stawiać zaplecze to tam nie warto.

Typowe myślenie, dla niektórych zwykły katalog stron to też jest coś malutkiego bo zwykli użytkownicy rzadko je odwiedzają więc uważają że nie ma prawa w ogóle obciążać serwera, tylko szkoda że nie mają pojęcia o zasadzie działania takich skryptów... a potem piszą po forach że dziadowski hosting i do niczego się nie nadaje...

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

prohost.pl pod zaplecze nie polecam. Znajomemu niedawno zablokowali konto.

Powód: Zbyt duże obciążenie serwera. A w sumie dużo nie postawił na serwerze.

Tak więc jak chcecie stawiać zaplecze to tam nie warto.

Za nic się nie dostaje bloka - limity są jasno określone w regulaminie.

prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: 2 procesory, 32gb ram, dyski ssd.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 Serwery VPS i Dedykowane.

Jeżeli to ma być hosting pod zaplecze to zerknij na https://www.hostnine.com/, mają wysokie limity i korzystną cenę.

https://www.hostnine.com/terms-and-conditions/

Server Limits
25% cpu and or memory for 3 minutes.
Combined 5% CPU & RAM over 24 hours.
250 email limit per domain per hour.
50 concurrent database connections at one time.
Apache threads to be open no longer then 999 seconds.
Php upload limit of 15 megs.
Max php session time of 300 seconds or less.
Limits are subject to change at anytime.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Kilka tygodni temu jak przenosiłem się z częścią moich wartościowych zapleczy zrobiłem mały research, również sprawdzałem inne amerykańskie firmy pod kątem limitów i hostnine wyglądał zdecydowanie najkorzystniej. Od ponad 3 tygodni jestem właścicielem resellera, na razie zadowolonym z zakupu.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności