Skocz do zawartości

Jaka oferta telefonu na abonament

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Trochę głupie pytanie bo mogę pochodzić po salonach ale tam się nie dowiem niczego obiektywnego.

Mam pytanie do wszystkich zorientowanych bo chce wziąść tel na abonament dokładnie to ofertę na firmę.

Jak to wygląda u was, chodzi mi o to jak wygląda sytuacja z ulotką a jak się przedstawia sytuacja na rachunku, procentowo.

W sensie np wiele sieci oferuje darmowe numery lecz za każdy dopłacamy i czy takie coś ma wogole sens bo wcale nie są to darmowe numery.

Napiszcie swoje opinie o internecie bezprzewodowym w danej sieci, o wszystkim czego się nie dowiem w salonach.

Teraz skłaniam się ku ofercie Play ponieważ jest badzo prosta, przejrzysta i tania.

Czekam na opinie.

Ja mam ofertę nie dla firm ale kilka ciekawych szczegółów (150zł orange)

Darmowe hotspoty Orange, 1,5 GB transferu przez 3g itp, po wykorzystaniu nie płacimy, zmniejszają nam prędkość internetu.

400 Smsów miesięcznie za free :)

Kilkaset minut na wybrany numer w orange.

Abonament w zupełności starcza jak (tak sądzę) długie rozmowy.

Do tego elegancki iPhone za złotówkę :(

Jeszcze jakieś bajery typu weekendy itp :P

Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1

Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności