Skocz do zawartości

Tradedoubler - żal

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli co nie płacą, nie terminowi, kulawe reklamy?

Płacą (mówię o Novem.pl ), wypłaty były bezproblemowe, tylko trzeba było im przesłać rachunek pocztą (wszystko jest w regulaminie) wypłaty bez problemu i w terminie, w tym programie zniechęcają mnie głównie formy reklamowe, bo to przeważnie banery we flashu a jak się poprosi to kody linków prześlą (dostępne tylko do części programów)

W Afilo jeszcze nie próbowałem, sądzę że za niedługo się zarejestruje i podzielę się opinią.

Zanox jak tylko na Polskę to jest kiepski szczerze mówiąc. Mało programów i jakoś przekonania do niego nie mam (chociaż z wypłatami nie było żadnych problemów)

• 2 tygodnie później...

Mi trochę szkoda, bo uzbierało mi się 100 zł (może to niewiele, ale zawsze coś), jednak byłem zmuszony usunąć reklamy ze strony ponieważ dość znacznie ją spowalniały. Teraz nie wiem co z tym zrobić, chyba zarobili na mnie tą stówkę.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności