Skocz do zawartości

[współpraca] Poszukuje osoby do designu

bartek333

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Słuchajcie mam do was bardzo dużą prośbe chodzi o skin lub szate na strone jportal2.Niechodzi mi tu o jakieś cudo albo niewiadomo co ale potrzebuje szaty z logiem które będzie w 100% charakteryzowalo gre Gothic.Oczywiście niemusi być ktoś kto zna sie na tej grze potrzebuje kogogs kto ogólnie potrafi robić bardzo dobre lub dobra szaty.Moja strona to www.gothicextra.er.pl .Oczywiście takiej osobie moge lub bede mówił co dodać.Podstawami skina lub szaty są(naczym bardzo mi zalezy):

1.Kolorystyka(kolory muszą być dobrze oddane grze)

2.Logo(musi być bardzo nawiązujace do gry)

3.Grafika(jak najwięcej jej żeby oddac klimat gry)

Oczywiście moge przyjąc sam projekt ale za to ten projekt musi być świetny.

W zamian niemoge dużo dać jedynie:

1.Zrobić button i banner na wymagany temat przez autora skina

2.Oddać server z :

# Nielimitowane miejsce na serwerze.

# Nielimitowany transfer.

# Obsługa PHP i MySql.

# Adres: www.twoja_nazwa.uq.pl <https://www.twoja_nazwa.uq.pl>

# Nieograniczoną skrzynkę email (możliwość zakładania wielu aliasów, skrzynki w własnej domenie lub subdomenie, ograniczenie wielkości maila do 200 MB).

# Możliwość podpięcia domen.

# Nieograniczoną wielkość pliku.

# Obsługa przez FTP. <https://FTP.>

Oczywiście server ten oddam tylko tym którzy zrobią naparwde bardzo dobrego laya lub szte.

3.Reklamy:

Linki do strony,button i banner na stronie głównej.Link do twojej strony w stopce mojej.Popundery i przrózne inne typy reklam.

Zainteresowanych prosze o kontakt gg-1419106(jak najszybciej) lub kontakt email:

paris207@wp.pl lub bartus22@op.pl

Z niecierpliwością czekam!! i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności