Skocz do zawartości

Jakość czy marketing

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

to sobie moze xann kup fiacika, najlepsze auto na otomoto.pl :

https://otomoto.pl/fiat-126-nie-ma-drugiego...o-C6886774.html

Zdecydowanie cena<>jakosc :) Mozna powiedziec ze jakosc determinuje cene produktu, ale napewno nie zachodzi odwrotna relacja :)

Swoja droga jakby na swiecie bylo tak pieknie ze cena=jakosc to nie potrzebny bylby marketing :) kazdy by wiedzial czego sie spodziewac :(

pozycjonuj.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Buty puma i adidas wyprodukowane w chinach to nadal puma i adidas , produkowane tam są bo postawienie fabryki i siła robocza jest tak tania jak powietrze.

O właśnie tak, e-weblink to dalej będzie e-weblink czy będzie sobie brał połowę mocy systemu czy nie. I teraz wcale nie piję do Ciebie że bierzesz sobie moc systemu. Chodzi o to, że marketing się liczy. Dlaczego nike, puma czy adidas mają takie drogie ciuchy, a w takim np. deichmanie kupisz tańsze buty, wcale nie gorsze? Czy dlatego, że inne firmy produkują g**** i mają tańszą produkcję? Nie! Dlatego, że włożyły kasę w marketing i zbudowały sobie markę. Dlaczego Coca-cola jako marka jest tyle warta? Przecież nie dlatego że jest najsmaczniejsza, a dlatego że jest rozpoznawalna na całym świecie.

I powiedz mi Xann a na jakim systemie operacyjnym stoi wasz serwer e-weblinka i ile za niego zapłaciliście? I nie korzystacie z darmowego php i MySQL?

Wy naprawdę nie widzicie różnicy miedzy produktami markowymi a podróbkami ??? No skoro nie widzicie różnicy to fakczynnie po co kupowac mercedesa jak można poloneza tez jeździ.

zjadacz ja o słoniu ty o koniu, cena = jakość to nie ja wymyśliłem sorry wiec pretensje nie do mnie, można się przekonać po komputerach mają niby te same flaki a chyba jest różnica w cenie miedzy firmami ?

Ja lubię markowe i kupuje markowe produkty co nie znaczy ze wy musicie też je kupować , na rynku też są i tanie chińskie podróbki.

Marketing internetowy dla firm

Xann: chyba Ci się odrobinę pomyliło, ja się zgodzę że jakość=cena ale nie że cena=jakość. Oczywiście zdarzają się takie przypadki jednak na podstawie jednostkowych przypadków nie można przyjąć że jest to pewnik.

Markowe produkty należą do tych w których za jakość się płaci, ale nie są markowe dlatego że są drogie.

Wbrew pozorom po zamianie słów rozdzielonych = miejscami zmienia się znaczenie całości ;)

[dodane]

Dla jasności wyjaśnienie

jakość=cena -> za wysoką jakość płacisz wysoką cenę

cena=jakość -> za wysoką cenę otrzymujesz wysoką jakość

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wy naprawdę nie widzicie różnicy miedzy produktami markowymi a podróbkami ??? No skoro nie widzicie różnicy to fakczynnie po co kupowac mercedesa jak można poloneza tez jeździ.

Kto i w którym poście twierdzi, że nie ma różnicy między produktami markowymi a podróbkam? Jedynie Ty twierdzisz, że cena =jakośc co jest nieprawdą.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

bogdansenator nie ja tak twierdze tylko rynek tak twierdzi, to nie moje twierdzenie to rynek.

Byc może dla ciebie nie ma różnicy miedzy acerem a asusem ale dla większości jest.

[dodane]

Dla jasności wyjaśnienie

jakość=cena -> za wysoką jakość płacisz wysoką cenę

cena=jakość -> za wysoką cenę otrzymujesz wysoką jakość

byc może i mnie zamuliło ale dal mnie oba twierdzenia są równe ;)

Zarzuciłeś nam, że nie widzimy różnicy między produktami markowymi a podróbkami. Na pytanie kto i gdzie tak twierdzi na forum odpowiadasz, że nie Ty a rynek. Bardzo logiczne.

Zarzuciłeś nam, że nie widzimy różnicy między produktami markowymi a podróbkami. Na pytanie kto i gdzie tak twierdzi na forum odpowiadasz, że nie Ty a rynek. Bardzo logiczne.

przeczytaj jeszcze raz, mieszasz fakty

1. cena = jakoś <----- to nie ja tylko rynek

2. Ja ---- > czy nie widzicie różnicy miedzy produktami markowymi a podróbkami ?

i teraz objaśnienie 1 i 2 to są dwa odrębne tematy i nie mieszaj ich

Cytuje ciebie:

".....Jedynie Ty twierdzisz, że cena =jakośc co jest nieprawdą......" to nie twerdzie ja tylko rynek

Mam nadzieje ze teraz zrozumiałes ?

Widzę, że naprawdę jesteś zamulony.

Twoje stwierdzenie

CYTAT(Xann @ 7.11.08 - 06:57) post_snapback.gifWy naprawdę nie widzicie różnicy miedzy produktami markowymi a podróbkami ??? No skoro nie widzicie różnicy to fakczynnie po co kupowac mercedesa jak można

Moje pytanie

Kto i w którym poście twierdzi, że nie ma różnicy między produktami markowymi a podróbkam? Jedynie Ty twierdzisz, że cena =jakośc co jest nieprawdą.

Twoja odpowiedź

nie ja tak twierdze tylko rynek tak twierdzi, to nie moje twierdzenie to rynek.

Byc może dla ciebie nie ma różnicy miedzy acerem a asusem ale dla większości jest.

Swoim zwyczajem odpowiadasz na nie zadane pytania.

bogdansenator Widzę, że naprawdę jesteś zamulony.

Prosze przeczytaj parę razy moje posty wierze w Ciebie ze w końcu zrozumiesz ze:

moja odpowiedz : to nie ja twierdze to rynek jest na: "....Jedynie Ty twierdzisz, że cena =jakośc co jest nieprawdą. ..."

To naprawdę tak ciężko zrozumieć ?

Znowu to samo.

Rynek nie twierdzi nigdzie, że cena=jakość. Ty to twierdzisz. We wszystkich postach na ten temat. Oprócz tego nie odpowiadasz na niewygodne dla Ciebie pytania. Przykład na to w moim poprzednim poście.

Rynek jako taki nic nie twierdzi, jak już pisałem to co najbardziej popularne (to za co ludzie płacą najczęściej) wcale nie musi być najlepsze ale może być najdroższe. Właśnie od tego są dobrzy marketingowcy.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności