Skocz do zawartości

Czy ktoś wie jak się zarabia przez internet w niemieckiej firmie

goniec

Rekomendowane odpowiedzi

Nieraz czytam wypowiedzi forumowiczów, którzy się zastanawiają który program partnerski jest najlepszy i która firma jest najpoważniejsza w rozliczaniu się zarobionych pieniędzy. Otóż przebralam wszystkie istniejące na rynku Polskim, jak rowniez swiatowym partnerskie platformy handlowe i wybralam zanox, największa na świecie niemiecka platforma handlu

elektronicznego zrzeszająca firmy z wielu krajow swiata, w tym

również z Polski, które prowadzą sprzedaż towarów za pomocą

sklepów online. Wyplaty otrzymuje bez opoznien, ale nie mniej masz uzbierac niz 200 Euro, chociaz juz w samym panelu administracyjnym mozesz wybrac opcje wyplaty 25 Euro, chociaz powiem, ze na konto bankowe w Polsce oni nie chetnie wyplacają mniejsze sumy i czekają az sie uzbiera 200 Eur. Ale to nie jest problem, poniewaz 200 Euro to ja robię za niecaly tydzien. Powiecie ze to niemozliwe, otoz mozliwe, ponieważ w zanoxie niemieckim ( nie polskim) masz szeroki wybor firm partnerskich. Ja mam ponad 340 aktywnych partnerskich firm. Oczywiscie nie ze wszystkimi wspolpracuje, poniewaz, wtedy i zarobki bylyby kolosalne, ale na to jednak trzeba byloby poswiecic duzo czasu, a w moim przypadku jest to nie mozliwe. Ja tygodniowo poswiecam na zanox moze 10-15 godzin, no i mam efekty takie jakie mam niestety. Rejestracja w programie jest oczywiście darmowa. Za samą rejestrację w programie zarabia

się 6 Euro. Zarobki są duze za leadow od 2-40 Euro + prowizja od sprzedaży. Dla zainteresowanych podaje link do rejestracji, (można skopiowac go i wkleic w polu adresowym wyszukiwarki: zanox-affiliate.de/ppc/?9354654C1420855155T

Jezeli ktos chcialby porozmawiac ze mną o moim doswiadczeniu wspolpracy z ta firma, proszę o info mailowo.

Zyczę powodzenia

pozdrawiam

Jeżeli ktoś ma dobry ruch to na CPA można zazwyczaj zarobić więcej.

Reklamodawca ustalając stawki CPC w sieciach musi brać pod uwagę fraud, klikaczy itd więc zazwyczaj ustala mniej niż może w przypadku CPA, CPS (gdyby były konwertowane na CPC)

Nie ma tam nic ciekawego, polskie firmy te same co np. w tradedoubler, a zagraniczne wszystkie płacą od transakcji, czyli na polskie strony nic ciekawego.

Masz rację, na polskie strony nic ciekawego, podobne firmy jak w tradedoublerze. Chodziło mnie przede wszystkim o zagraniczne firmy partnerskie w zanoxie. Na nich mam zyski, a nie na krajowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności