Skocz do zawartości

Ceny zapleczówek

Orish

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się kształtują ceny klasycznych stron pod zaplecze tematyczne (jakiś gotowy cms, unikalny szablon, 5-10 podstron wypełnionych treścią, nietrudna tematyka)? Pytam, bo jestem ciekaw, a nie chcę nękać indywidualnie osób, które oferują wykonywanie takich stron ;) Proszę o jakieś widełki ;)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tylko pozniej dostajesz maile o tresci dlaczego ta strona kradnie mi content, albo nie dalem zgody na umieszczenie tej fotki, itd. za 25 zloty po prostu sie nie da zrobic strony, nawet na darmowym szablonie bo to zajmuje czas. chyba ze dostaniesz sieczke robiona w 5 minut.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Nie napisałem, że content unikalny i napisany ręcznie (a nie żadna mieszarka). Wydało mi się to oczywiste.

Nie oczekuję zbyt konkretnych odpowiedzi, bo wiem, że każdy się wycenia inaczej, no ale stwierdzenie "od 1 zł w górę" jest wyssane z palca, bo nie ma takiej możliwości, żeby ktoś tak nisko cenił swoją pracę (za wyjątkiem pewnych specyficznych sytuacji, ale nie o nich tu mowa).

Osobiście uważam, że te 20-25 to faktycznie bardzo dolna granica.

Coś sensownego czemu ktoś poświęcił chwilkę żeby wyglądało przyzwoicie, było zgodne z zasadami seo i merytorycznie spójne zaczyna się od 50zł. Tańsze rzeczy można równie dobrze zastąpić generatorami. Przy odrobinie chęci taką zapleczówkę można powielić w kilku egzemplarzach stosując synonimy i mamy z 10 100 ;).

Faktycznie tylko zerknąłem na post i napisałem (małą gafę), ale ja miałem mniejsze wymagania jak 5 krótkich artykułów i jakiś szablon darmowy html.

Jak przedstawia Orish to faktycznie cena powinna być dużo wyższa.

Nawet nie wiecie do jakich cen są zdolni niektórzy zejść.

To prawda że pokemonów nie brakuje.

Pokemony jak pokemony...

ale...

Co to za "złotówkę" nie opłaca się wziąć jakiegoś templata i skopiować troche tekstu z wiki do niego?

Zgodne z wymaganiami? Zgodne...

Jeżeli każesz mi robić to za 1zł to Ty jesteś pokemonem bo za tyle to ja Ci mogę zrobić to co napisałem powyżej...

Jeżeli każesz mi zrobić to za 70zł to oczywiście dostaniesz to samo tylko np. z unikalnym ciekawym tekstem...

Jeżeli płacisz szajs i chcesz szajs i dostałeś szajs to ktoś Ci zrobił profesjonalną usługę....

Jeżeli płacisz dobre pieniądze i chcesz dobrą stronę i takową otrzymujesz to ktoś również zrobił Ci profesjonalną usługę....

Więc nie rzucaj zaraz pokemonami na profesjonalistów bo to domena pokemonów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności