Skocz do zawartości

Ceny zapleczówek

Orish

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja moge zrobic cos takiego w cenie 70gr za strone + twoje raklamy google na stronie.

Przyklad:

https://www.krakow.3mt.pl

</a>https://www.cesarstwo-bizantyjskie.1ps.pl/

https://www.koszalin.1ps.pl/

https://www.telefon.3mt.pl/

Naturalnie nie sa to strony z unikalnym tekstem ale pod zaplecze jak najbardziej sie nadaja..

A co do szablonu to po co robic jakis dobry szablon skoro takie strony najczesciej sie daje pod Systemy wymiany linków..

Kontakt: dawstaw@poczta.onet.pl

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Widzicie jeden lubi robić coś za 70gr a drugi za 50zł przecież wolność handlu jest w tym kraju. Tak jak jeden wybierze ofertę za 70gr. a inny za 50zł bo przecież wolność mamy w tym kraju co by g_UK nie pisał. Ale niestety wasze oferty są niezgodne ze specyfikacją ma być unikalny szablon i treść no i co najważniejsze to ma być zapleczówka a nie śmieć ścierwo jakieś. Porządną zapleczówkę z sensowną grafiką i 15 unikalnymi artami można zlecić za około 50zł.

Edycja:

dawstaw jakoś szkoda by mi było konta ADS na takie strony.

Porządną zapleczówkę z sensowną grafiką i 15 unikalnymi artami można zlecić za około 50zł.

jak ktoś robi po 10-15/h brutto to można, czemu i nie... chyba że inaczej rozumiemy: porządna zapleczówka, sensowna grafika i unikalne arty :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Porządną zapleczówkę z sensowną grafiką i 15 unikalnymi artami można zlecić za około 50zł.

Chyba mamy inne podejście do znaczenia słowa "porządne". Nie wydaje mi się, żeby taka "porządna" zapleczówka przedstawiała jakąkolwiek wartość. Mówimy zdaje się o wartości dla użytkowników, patrząc z tej perspektywy ... to już chyba lepiej coś z automatu wygenerować.

Niech ktoś z was się zastanowi ile ma nie swoich zapleczówek w ulubionych. Z resztą co w tym dziwnego, skoro produkuje się to tak, że osoba która zna jako-tako język polski pisze za 5 pln artykuły na pareset słów. Może oczywiście napisać artykuły o wszystkim począwszy od metod uboju trzody kończąc na najnowszych osiągnięciach technologii kosmicznej :soczek:

Jak ktoś się na czymś zna to oczywiście może zrobić porządną stronkę w charakterze zaplecza. Bzdury pisane za parę złotych nie są moim zdaniem ani trochę lepsze od bzdur generowanych z automatu. Moim zdaniem to szkoda nawet 10 pln, żeby pod to grafikę podpinać. No może zdania są ładne i gramatyczne ale to taki sam bezartościowy chłam ;)

Grafika i 15 artów za 50PLN :) Czyli grafa 20 złotych, 2PLN za art a HTML i cięcie tego w promocji gratis :D Ciekawe jak wygląda czasowo takie przedsięwzięcie, tzn. ile powstaje jeden art na takie "porządne" zaplecze ;)

@Filip_Łdz - tu jasno jest określone, że zlecający chce tez grafikę, inaczej można pójść dalej, jak sie umie zrobic grafikę, napisac arty i to poskładać to w jakieś sensowne oskryptowanie, to o kurcze mam to za darmo...

@Qbexus za 15/h brutto to ja nawet kompa nie odpalam, a co dopiero mial bym robić jakąs stronę, nawet jezeli to tylko unikalna strona z kilku-kilkunastu podstronkami na unikalnej grafice z unikalnymi artami pod zaplecze...

oczywiście dla jednych 50 to mało, dla innych to dużo, jak cierpisz na nadmiar wolnego czasu, jedziesz na gimpie i notatniku czy innym darmowym sofcie, nie płacisz podatków od wykonanej pracy, nie płacisz za rachunki (prąd itd), to może i to dużo... dla mnie to kwota nie warta zawracania sobie głowy...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zakręcony doszło do jakiegoś nieporozumienia ja pisałem że można od 50pln coś takiego znaleźć no i można a była to odpowiedź na oferty typu 0.70.

Pod pojęciem zapleczówka rozumiem stronę pod linki dla robota z tematyczną treścią która przejdzie ręczną moderację nie są to strony dla usera ani pod reklamy.

Ale temat jak zwykle schodzi na złe tory piszcie ile płacicie za takie stronę albo za ile byście zrobili.

Ale niestety wasze oferty są niezgodne ze specyfikacją ma być unikalny szablon i treść no i co najważniejsze to ma być zapleczówka a nie śmieć ścierwo jakieś.
Jak się kształtują ceny klasycznych stron pod zaplecze tematyczne (jakiś gotowy cms, unikalny szablon, 5-10 podstron wypełnionych treścią, nietrudna tematyka)?

Niema tutaj mowy ani o grafice ani o unikalności artykułów... Więc zarówno moja oferta za 1zł jak i ta za 70 gr spełniają wymagania...

Wniosek jest taki że cena "klasycznych stron pod zaplecze" jest klasyczna...

Czyli gdzieś od około 70gr w górę...

P.S.

Stawiacie takie strony jak te za 70gr i się dziwicie potem że fala banów przeszła...
Robicie offtopy a potem się dziwicie że fala banów poszła na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności