Skocz do zawartości

Ceny zapleczówek

Orish

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Qbexus, m.in. od rodzaju zaplecza zależą koszta. Możesz zrobić 10 stron zapleczowych i każdą możesz zająć się w zupełnie inny sposób, przeznaczając na nie od 0 do bardzo wysokiej kwoty. Na jednej sam będziesz pisał teksty, na innej zlecisz ich napisanie, inną uzupełnią użytkownicy komentarzami do produktów, które sami dodadzą itp.

Zależy od tematyki, ale nie są to duże pieniądze, np ksiażka za 30zł, pendrive za 15zł.. jeśli ktoś myśli poważnie o zapleczu to nie są wcale wielkie pieniądze. No ale jeśli ktoś ma na myśli "zaplecze" jako opisy gg pod systemy to koszt 5zł ;)

Za poważne zaplecze uważasz forum z contentem właśnie z takiego konkursu? Dla mnie właśnie to jest kiepskie. Nie dość że userzy piszą o bele czym, to jeszcze jest zerowe nasycenie słów kluczowych, krótkie posty i sporo podstron które trzeba zaindeksować a które mają małego powera... Na dodatek musisz wsio czasu poświęcić żeby to moderować...

Za poważne zaplecze
uważasz forum z contentem właśnie z takiego konkursu?
A kto powiedział, że forum, może być to np. blog na Worpressie, np. gdzie za najciekawszą opinię na temat aparatu fot. dajesz książkę, albo 3 miesięczną prenumeratę jakiegoś magazynu foto za 30zł.

Nie mam w tym dużego jeszcze doświadczenia bo dopiero zacząłem się tym bawić, ale powiem,

że póki co jestem bardzo z tego zadowolony, mam bardzo tematyczne zaplecze, które przynosi także odwiedziny.

A koszt takiego zaplecza już podałem wyżej, czyli jakieś książki, pendrive itp + serwer,

domena i oczywiście pomysł i trochę czasu na realizację. I nie będę podawał tutaj konkretnych cen,

bo to tak nic nie da, inny serwer, inna tematyka.. inny pomysł.

Ależ zgadzam się w zupełności ale to temat na inny wątek.
@Qbexus, o co Ci chodzi? Temat jest "Ceny zapleczówek",

i jak na razie wszyscy piszą na temat, piszą o rodzajach zaplecza, jak je zrobić i jaki jest koszt, więc nie wiem w czym Ci to przeszkadza?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności