Skocz do zawartości

Poważny problem stat24.com - bezpłatne statystyki

emicom

Rekomendowane odpowiedzi

Od paru dni na moich wielu stronach występuje problem z ich ładowaniem.

Strona ładuje się, a po chwili "znika" i pojawia się tylko biała plansza, dopiero ponowne odświeżenie strony daje rezultat.

Zwrócił mi na to uwagę znajomy u którego również to występuje.

Jak się szybko okazało, problem mają strony z zainstalowanymi bezpłatnymi statystykami stat24.com (stat.pl).

Ile tracisz na odwiedzających którzy widzą u Ciebie tylko biała planszę? Przecież nie każdy odświeży stronę ponownie.

Zgłosiłem ten problem jakieś 3 dni temu, odpowiedź była że już OK i rzeczywiście było OK aż do dzisiaj.

Dzisiaj znów zgłosiłem ponownie, i dostałem wyjaśnienie że jest to wina osób wyświetlających reklamy za pośrednictwem tych statystyk.

Instalując bezpłatne statystyki zgadzasz się na wyskakujące reklamy pop-up, i może inne jeszcze, nie wiem.

Miało być OK, ale nadal nie jest mimo już 2giego zgłoszenia.

Mi już się do kontakt(at)stat24.com nie chce pisać.

Sprawdźcie swoje strony z bezpłatnymi statystykami, może macie ten sam problem, i zgłaszajcie to!

pozdrawiam, Dawid

Ps. wyczyść cache ze swojej przeglądarki (ciasteczka, sesje itp.) aby skutecznie przeprowadzić ten test.

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

Przestań się bawić w maile tylko dzwoń do nich. Zwalanie winy na osobę trzecią to powszechna praktyka, ale nie daj się tym spławić,

bo to oni mają dbać o poprawne działanie skryptu.

U mnie też czasem jakaś ankieta wyskoczy, ale takiego problemu nie miałem nigdy, a korzystam z tych statystyk już jakieś 5 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności