Skocz do zawartości

Dwie Oferty na allegro - pytania

seba17

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnosnie dwoch ofert na allegro. Jedna jest pod tym adresem:

https://www.allegro.pl/show_item.php?item=53449310

Czy takie dodanie strony do tylu katalogow moze chodz troche pomoc stronie czy wrecz odwrotnie, nawet zaszkodzic ??

Druga: https://www.allegro.pl/show_item.php?item=53215692

Czy to mozliwe aby autor aukcji mogl dodac strone w ciagu dwoch dni ?

Jesli tak to jak to mozliwe i czy jest pewne ?

co do drugiej oferty to sadze ze jest to mozliwe. DLaczego by nie. Goscie zalatwiaja ci linki na czesto odiwedzanych przez google stronach przez co robot czesto laduje u ciebie i indeksuje zawartosc :)

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Tylko po co przepłacać?

Jak dla mnie NONO dla obu aukcji.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

O bosze ale cóz kazdy orze jak może. :)

Skoro dotarłeś tu na forum to obie oferty nie sa ci potrzebne do niczego

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

1. pierwsza oferta żenująca - nic nie da - wpisuj do katalogów sam - możesz zadbać o zmienny achortekst czy content wokół linku :-)

2. To też banalne - zostawiasz adres w jakimś popularnym guestbooku i po klopocie (na wszelki wypadek w trzech) - warunek znać angileski i nie pisać głupot po zagranicznych książkach gości.

Jeszcze jedna metoda .. żeby nie robić polskiego obciachu po świecie - zostawiasz wizytówkę na www.ann24.za.pl lub www.ann24.friko.pl i po sprawie - strona z linkiem indeksowana jest w ciągu kilku dni - strona docelowa zaraz potem ;) - do tego ładny link i jak zdbasz o content to jeszcze przyda się w przyszłości :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności