Skocz do zawartości

Śmieci w G

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

@czachapl - po co Ci linki ze smieciami? chcesz poogladac spamy?

nie tylko wszędzie czytam ze wyniki jakie podaje G to jeden wielki śmietnik, a ja tego jakoś nie widzę przynajmniej na masowa skale :)

Jak ja nie widzę to może inni widza to zwłaszcza ci to tak krzyczą ze spamują śmieci i tak dalej

ale jakoś tu widzę nie udzielają się :(

jak slysze teksty w stylu:

ale wypad z wyników to chyba na dniach.
Raporty na nich już poszły.

to az mnie kusi aby zglosic raporty na tych co tak piszą, gdyż patrz ps, a zwlaszcza iz mi wczoraj poleciała najwazniejsza domena i nie wiem dlaczego ale mowi sie trudno, po za nia poleciał kilka domen innych osób i co sie stalo w TOP 10 - wikipedia, strona smiec z 2 tematycznymi artykułami, na nastepnych 10 pozycjach 2 katalogi wsrod wyników oraz 2 strony bedace informacjami prasowymi na temat tego towaru sprzed 3 lub 4 miesiecy juz nieaktualne, dalej mi sie sprawdzac nie chce, ale sadze iz czym dalej to jeszcze gorzej,

smieci zaczynaja sie pojawiac, gdyz gugiel poprzez filtrowanie dobrych stron pozwala aby wybijaly mu sie smieci o ktore nikt nie dba i ktore niestety same sie pozycjonują zgodnie z jego wskazówkami, umeiscilo do takiej strony 3 lebków linki i juz jest to pozycjonowanie naturalne, ale dzieki temu zaczynaja pojawiac sie smieci w wynikach i tym samym gugiel idzie na dno w jakosci wyników, gdyz aby znalezc czasami cos co mnie interesuje naprawdę trzeba nieźle poszukać.

wygląda to tak jakby gugiel zaczął respektować swoje wytyczny w sposob drastyczne, ale jednoczesnie doprowadzi do tego, iz jego wynika zaczną się pogarszać, gdyz w TOP 10 beda pojawiac sie niestety smieci, ale nic takie jest życie

ps do tych co tak namietnie zglaszaja te strony strony w waszych stopkach tez nadaja sie do zgloszenia na spam liste ;) i nie życze wam tego aby ktos to zrobił

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jak slysze teksty w stylu:
ale wypad z wyników to chyba na dniach.
Raporty na nich już poszły.

....juz jest to pozycjonowanie naturalne, ale dzieki temu zaczynaja pojawiac sie smieci w wynikach i tym samym gugiel idzie na dno w jakosci wyników, gdyz aby znalezc czasami cos co mnie interesuje naprawdę trzeba nieźle poszukać.....

A czy to nie jest to o czym mówiłem ja i kilka innych osób na przełomie czerwca i lipca że, to pozycjonerzy googlowi ustawiają wartościowe strony w topach i gogle walcząc z nimi będzie miało śmietnik ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności