Skocz do zawartości

Lista nowych precli (9)

konto_na_precle

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałem zaprosić na stronę, gdzie umieszczam linki (na dziś jest 9 są 4) do moich tematycznych precli:

https://wordpress.hos.pl/

Regulamin zakłada standardowo:

- moderacja tematyczna

- 1000 znaków / post

- max 3 linki

Nowością jest ograniczenie całkowitej liczby postów do 100 (na precla). Po osiągnięciu tej liczby, zostanie on zamknięty dla nowych wpisów. W ten sposób ograniczona zostanie liczba linków wychodzących (max 3×100) . Autorzy artykułów mogą więc spokojnie linkować stronę, celem podwyższenia jej PR - bez obawy, że stale przyrastająca liczba linków wychodzących zniszczy ich pracę.

Precle instalowane są na zagranicznych darmowych serwerach. Wybrane zostały tylko te, które nie wmuszają reklam. Po całej operacji, została mi jeszcze lista około 40 precli, które są zainstalowane na serwerach z reklamami (typu Google ads). Będą one również moderowane, ale nazwę je Preclami "drugiej kategorii" i póżniej umieszczę ich listę na osobnej stronie.

pozdr/k

Pod FF oglądałeś? Chyba nie....

OK dzięki, poprawiłem formatowanie.

To jest prawie jak cloaking :P

Cloaking, czyli prezentowanie innej treści dla robotów, a innej dla ludzi nie jest tutaj używany.

Chyba, że żartowałeś na temat nieudanego formatowania strony pod FF. Tutaj rzeczywiście - wyglądało to wesoło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności