Skocz do zawartości

GoogleBot jest u mnie codziennie

Erol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciał bym żeby ktoś mi pomógł w analizie tego co się dzieje z moja strona www.liczarka.com . W zasadzie od pewnego czasu GoogleBot odwiedza ja codziennie lub, co dwa dni - co to oznacza, lub co z tego wyniknie na przyszłość?

Na bieżąco dodaje tą stronę do różnych ang katalogów.

Mam bardzo dziwne wyniki pozycjonowania, a pozycjonuje głównie pod money counter:

w googlu nie ma mnie w ogóle, w msn jestem na 2-3 miejscu, w yahoo na 36.

Na allinanchor:money counter w googlu jestem na 8 miejscu, jak na moje amatorskie oko świadczy to o tym ze trafiłem do sandboxa ;)

Czekam z niecierpliwością na wasze opinie na ten temat.

Pozdrawiam

Erol

Po 1.

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic627.html

6).Ilość linków w podpisie nie może przekraczać 3.

Po 2.

Po wyłączeniu styli widzę jakiś ukryty tekst na stronie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

1. Ilość linków już zmieniłem, nie wiedziałem o tym.

2. Nie potrafię zobaczyć, o co Ci chodzi z tym ukrytym tekstem, sam robiłem tą stronę www.liczarka.com i raczej jestem pewny, że czegoś takiego tam nie ma. A jeśli jest to mi to wskaż, bo nie miałem zamiaru takich rzeczy tam umieszczać.

Tak właśnie zrobiłem i nic nie znalazłem na mojej stornie. Niech ktoś mi wskaże, w którym miejscu to jest, jaka fraza lub, o co dokładnie chodzi, bo nie mogę tego znaleźć.

www.liczarka.com

A co możecie powiedzieć o odweidzinach robaka codziennych i o tym że nie ma mnie w googlu pod hasłem "money counter" ? Myslicie że to sandbox ?

Miałem podobny problem ( wątek) i znalezienie się na pierwszej stronie zajęło mi 3,5 miesiąca zabawy. Pozycjonowanie to impreza dla cierpliwych :) czytaj forum i rób poprawki, zbieraj linki i jeszcze raz linki, a google w końcu podaruje Ci dobrą pozycję ;)

EDIT: A ten ukryty tekst, to rozwijane menu :)

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności