Skocz do zawartości

Narzędzia do sprawdzania pozycji słów kluczowych

Sezuza

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za link...

Super :)

Prosze tylko o informację, czy jak mam ustawioną głębokość poszukiwania na 8 stron, a wszystkie słowa będą np. na 2 stronie, to ile punktów zejdzie z konta?

Inaczej - czy liczy się miejsce, gdzie znajdzie się dane słowo, czy też zdefiniowana głębokość poszukiwania?

Dziękuję za link...

Super smile.gif

Prosze tylko o informację, czy jak mam ustawioną głębokość poszukiwania na 8 stron, a wszystkie słowa będą np. na 2 stronie, to ile punktów zejdzie z konta?

Inaczej - czy liczy się miejsce, gdzie znajdzie się dane słowo, czy też zdefiniowana głębokość poszukiwania?

Punkty pobierane są w stałej ilości zgodnie z ustawieniem dla danej witryny,

niezależnie na której podstronie znajduje się wynik.

Ilość używanych punktów można zmniejszyć o conajmniej 50% poprzez dodanie phpProxy.

Czy ktoś zna jakieś takie narzędzie?

Korzystam na razie z narzędzia na twojapozycja.pl

Testowałem Free Google Monitor, podobno dobry (znalazłem recenzję), ale... sprawdzał mi tylko 3 słowa, a dla pozostałych pokazywał, ze nie ma mnie - nawet w TOP500 :)

Web CEO !

Tylko i wyłącznie.

Co do Free Google Monitor to sprawdzales jakie google jest odpytywane ?

SPrawdzałem Web CEO i wg mnie dobrze zmieniłem języki, bo w wyszukiwaniach (wyniki) pokazywał Google.pl, onet.pl itp.

ALE - co mnie zastanowiło - zwrócił mi pozycje tylko dla infoseeka, w pozostałych pokazał kreskę, czyli... brak?

Miałem kiedyś podobny problem z niezwracaniem wyników po zmianie języka. Trochę się zirytowałem zanim zauważyłem, że problem rozwiązuje się po wyłączeniu i włączeniu programu po zmianie.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności