Mar Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Cytat Zycze polamania mozgow "znawcy"Tacy znawcy, że na początku tego tematu pokazałem, że jest autorem, czego Ty sam nie wiedziałeś. Cytat - ruch jest usa/cad targetowany z adwordsa, mozna go miec praktycznie za darmo dzieki malo znanej metodzie.Słyszałeś o czymś takim jak arbitraż? Pewnie nie.. Cytat google nie banuje, bo reklamodawcy otrzymuja konwersje. ( mniejsze niz CPS, dlatego bardziej oplaca sie adsense ).Banuje, na SEOparty ktoś się chwalił, że dostał bana.Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_tasty Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Pisal z mojego konta, wiec nie wygrales mistrzu Arbitraz jest podczas ladowania smieciowych keywordow, wiec znowu nie wygrales mistrzu A moja ciocia sie chwalila ... mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Tego się spodziewałem, pełen profesjonalizm. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 hot_tasty napisał(a): kolega zglosil aukcje do usuniecia Gdyby chciał zakończyć aukcję z byle jakiego powodu to mógł to zrobić poprzez zakończ aukcję przed czasem i wywalić wszystkie oferty. Pierwsze słyszę żeby pisać do allegro o usunięciu aukcji. To jest wbrew regulaminowi. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 za 50000 zł można już całkiem niezłe serwisy zrobić które będą zupełnie legalnie robić spore pieniądze - więce inwestycja w ten black hat skrypt chyba nie ma sensu blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seolama Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 znaczy jedna osoba nie zaoferowala 50K tylko jak zrozumialem wiele osob. Czyli wszytskie oferty jakie ma to 50K pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_tasty Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Cytat Gdyby chciał zakończyć aukcję z byle jakiego powodu to mógł to zrobić poprzez zakończ aukcję przed czasem i wywalić wszystkie oferty. Pierwsze słyszę żeby pisać do allegro o usunięciu aukcji. To jest wbrew regulaminowi. Odwolywac mozna jedynie w okreslonych przypadkach, w innych przypadkach moga nawet usunac konto. arek29, poczytaj wszystko to moze zaswieci lampka w ciasnym pomieszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 hot_tasty: skad te informacje o adwordsie nagle ? Przeciez w aukcji bylo napisane ze potrzeba jedynie 20zl zainwestowac plus 30 minut na jakies czynnosci Nawet jesli to byloby naciaganie google z darmowych kuponow to i tak jakos nie widzie mozliwosci zeby nagle z dnia na dzien miec z nich wejscia za 25000 wejsc dajacych w sumie zarobek 400$ Chociaz z drugiej strony to moglby byc kupon za 250$ i wejscia za 1cent Edit: poprawka..25k pojawilo sie dopiero po 2 dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 mb co Ty tam możesz wiedzieć Cytat praktycznie za darmo dzieki malo znanej metodzie Proste nie Czas zakończyć ten przydługi prymaprylis i wrócić do ciężkiej uczciwej walki o każdego centa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 10 stron tematu - jak działa zachęcenie do zysku w ciemno z kilkoma zerami na allegro. Zawsze wydawało mi się, że ludzie są mało ufni przy takich lukrowanych ofertach wielkiej i łatwej forsy. Chyba się myliłem . Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 "Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro." no i po ptakach Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 patro napisał(a): "Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro."no i po ptakach Już rano ta informacja była.. Taki zysk przepadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Cytat Zawsze wydawało mi się, że ludzie są mało ufni przy takich lukrowanych ofertach Niestety ale właśnie większość leci na coś takiego inaczej nie było by wszelkiej maści naciągaczy. Wystarczy obejrzeć jakiś telesklep to co tam wciskają to porażka a jakoś opłaca im się wykupować czas antenowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 koles zarobil 200 000 zl w kilka dni, a wielcy znawcy z forum debatuja, hah! cala polska, dalej tak trzymajcie, "ja nie zarabiam tyle to i nikt tyle nie moze zarobic" polskie myslenie pozdrawiam trzymajcie sie cieplo ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Zarobienie 200 000 w kilka chwil dla ludzi zajmujących się biznesem to żadne osiągnięcie podniecają się tylko małolaty i niedojdy. Dyskusja dotyczy jawnej próby oszustwa i naciągactwa i niema się z czego śmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.