Skocz do zawartości

Skrypt - gwarancja zarobku adsense - +$6000

czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Zycze polamania mozgow "znawcy"
Tacy znawcy, że na początku tego tematu pokazałem, że jest autorem, czego Ty sam nie wiedziałeś.
- ruch jest usa/cad targetowany z adwordsa, mozna go miec praktycznie za darmo dzieki malo znanej metodzie.
Słyszałeś o czymś takim jak arbitraż? Pewnie nie..
google nie banuje, bo reklamodawcy otrzymuja konwersje. ( mniejsze niz CPS, dlatego bardziej oplaca sie adsense ).
Banuje, na SEOparty ktoś się chwalił, że dostał bana.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
kolega zglosil aukcje do usuniecia

Gdyby chciał zakończyć aukcję z byle jakiego powodu to mógł to zrobić poprzez zakończ aukcję przed czasem i wywalić wszystkie oferty. Pierwsze słyszę żeby pisać do allegro o usunięciu aukcji. To jest wbrew regulaminowi.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Gdyby chciał zakończyć aukcję z byle jakiego powodu to mógł to zrobić poprzez zakończ aukcję przed czasem i wywalić wszystkie oferty. Pierwsze słyszę żeby pisać do allegro o usunięciu aukcji. To jest wbrew regulaminowi.

Odwolywac mozna jedynie w okreslonych przypadkach, w innych przypadkach moga nawet usunac konto.

arek29, poczytaj wszystko to moze zaswieci lampka w ciasnym pomieszczeniu :soczek:

hot_tasty: skad te informacje o adwordsie nagle ? :soczek: Przeciez w aukcji bylo napisane ze potrzeba jedynie 20zl zainwestowac :) plus 30 minut na jakies czynnosci :) Nawet jesli to byloby naciaganie google z darmowych kuponow to i tak jakos nie widzie mozliwosci zeby nagle z dnia na dzien miec z nich wejscia za 25000 wejsc dajacych w sumie zarobek 400$ :) Chociaz z drugiej strony to moglby byc kupon za 250$ i wejscia za 1cent ;)

Edit: poprawka..25k pojawilo sie dopiero po 2 dniu ;)

pozycjonuj.png

10 stron tematu - jak działa zachęcenie do zysku w ciemno z kilkoma zerami na allegro. Zawsze wydawało mi się, że ludzie są mało ufni przy takich lukrowanych ofertach wielkiej i łatwej forsy. Chyba się myliłem :D.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zawsze wydawało mi się, że ludzie są mało ufni przy takich lukrowanych ofertach

Niestety ale właśnie większość leci na coś takiego inaczej nie było by wszelkiej maści naciągaczy.

Wystarczy obejrzeć jakiś telesklep to co tam wciskają to porażka a jakoś opłaca im się wykupować czas antenowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności