Skocz do zawartości

Skrypt - gwarancja zarobku adsense - +$6000

czarny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Podsumowujac temat, kolega zglosil aukcje do usuniecia, aby konto nie zostalo zablokowane w przypadku wycofania smiesznych ofert po 1-2k :(

Lacznie otrzymal 12 ofert o kwocie +50k. Szkoda ze w umowie bedzie zagwarantowane maksymalnie 5 kopii, bo by zarobil sporo wiecej. No coz i tak jest sporo

Pozdrwaiam niedowiarkow i hejterow goraco :D

Wszystko fajnie ale czy nie mam racji w poście --> https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry472623

czy rzeczywiście opłaciło mu się sprzedawać swój cud sposób ;)

Ten skrypt to prawdopodobnie masowe wysylanie wiadomosci na gg, podobno do wszystkich uzytkownikow gg.

I magicznie hipnotyzuje - adin, dwa... kliknij w linka... kliknij w reklame...

Jestem użytkownikiem GG ;] jak pewnie większość ludzi tutaj i niczego nie dostałem - a to raczej nie działa aż tak sprytnie, że nie wiedziałbym, że dostałem wiadomość i kliknąłem w reklamę ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności