Skocz do zawartości

Skrypt - gwarancja zarobku adsense - +$6000

czarny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mar - oczywiscie, ze widzialem jak skrypt wyglada, bywam u niego, widze co ma na komputerze.

Nie wiem jednak jak to dziala. Kolega nie wypowiada sie na takich forach to jego plus ja niestety jeszcze musze sporo zarobic aby stac mnie bylo na ten luxus :D

thant - Chyba pomysliles pelnoletnosc z dorosloscia :). Zauwaz, ze nie czepiam sie innych, jedynie taki margines ktory nie potrafi normalnie dyskutowac i rzuca miesem na lewo i prawo w osobe ktorej duzo zawdzieczam. I nie mow co mam robic z moim znajomym bo to w tym temacie nie ma najmniejszego sensu.

Panowie widać ze to dzieci a skrypt nawet jesli teraz generuje $$$ to prędzej czy później wypadnie z programu i wszystkie konta gdzie jest podpięty razem z nim.

HAHA .. Powiedzial Adek - mistrz cietej riposty z Warszawy

ktory to 2 latatemu pytal co zreobic na domenie spirprzajdziadu.com.pl - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=14909&hl=

PROSZE nie robcie mi tego i nie osmieszajcie sie, bo wychodzi kto jest dzieckiem :)

Ludzie ogarnijcie się...

Piszcie na temat, a pogaduszki na temat siebie nawzajem zostawcie dla siebie.

Powiem szczerze - gdybym miał taki skrypt, też bym go sprzedał. W sumie to co - kasa wpadać będzie i tak, a przybędzie jakieś 100 000 :D

Nie wiem co to za skrypt, ale skoro gość daje umowę notarialną to chyba lipa to nie jest.

Gość nie sprzeda tego za 2000 na pewno. Sam wystawiając samochody wystawiałem je od złotówki. To element reklamy... Nie żebym go bronił, ale pamiętam że ten sam gość sprzedawał na Allegro xenda bodajże. Z tego co widać - ludzie zadowoleni :-) Zastanawiam się tylko w jaki sposób to działa. Macie jakieś pomysły?

Pozdrawiam

thant - Chyba pomysliles pelnoletnosc z dorosloscia :D. Zauwaz, ze nie czepiam sie innych, jedynie taki margines ktory nie potrafi normalnie dyskutowac i rzuca miesem na lewo i prawo w osobe ktorej duzo zawdzieczam. I nie mow co mam robic z moim znajomym bo to w tym temacie nie ma najmniejszego sensu.

Niestety jak chcesz z kolegą zrobić przekręt na dużą sumę musisz się liczyć z reakcją.

Gdyby to nie był wałek, to sam byś w tej aukcji uczestniczył - jeśli faktycznie byś kumplowi uwierzył.

W obliczu powyższego uważam że to co mógłbyś zrobić (nie "masz") ma decydujące znaczenie.

Napisz o jakie mięso chodzi, zdefiniuj pojęcie marginesu dla ciebie.

Dla większości to ty jesteś marginesem a reszta to dla ciebie margines.

Ciekawe czy ta aukcja zostanie usunięta.

linki ze stopki...

hot_tasty to powiedz koledze ,że jest żałosnym złodzieje i oszustem . Jeszcze raz pisze Adsense banuje każdy skrypt !!!!Tak sie składa ,ze obrońcy tego oszusta liczyć nie potrafią .Gdyb kolega zarabiał 20 000 miesięcznie to przez rok wychodzi 240 000 PLN przez 2 lata 480 000 a przez 3 lata 700 000 PLN .

Kolega natomias posiadając 700 000 PLN sprzedaje skrypt na alegro za 1500 zł

Nie ma sposobów na Adsense i tyle

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

"Aktualizacja

- Skrypt jestoczywiscie zgodny z regulaminem Adsense. Nie widzialbym sensu podpisywania umowy na cos co nie zostanie wyplacone.

- W umowie moze byc pkt. Ze w razie nie osiagniecia limitu 10.000 $ USD zaplace za CALE poniesione koszty + % ze straconego czasu.

- Jezeli nie dysponujecie Panstwo kwota mnozaca moje miesieczne przychody z tego skryptu, prosze nie licytowac"

Co Wy na to?

Powiem szczerze - gdybym miał taki skrypt, też bym go sprzedał. W sumie to co - kasa wpadać będzie i tak, a przybędzie jakieś 100 000 !!!

Nie wiem co to za skrypt, ale skoro gość daje umowę notarialną to chyba lipa to nie jest.

A jak byś dostał umowę notarialną na zakup kutra rybackiego który może łowić tylko po jeziorach na terenie rezerwatu to jest to lipa dla ciebie ?

linki ze stopki...

Powiedziałem, że to NIE LIPA.

Poza tym sprawa nie tyczy się kutra rybackiego który może łowić tylko w wyznaczonym miejscu, a skryptu w którym otrzymuję GWARANCJĘ minimalnych zarobków. A skoro jest gwarancja, to chyba oznacza że nie jest to niezgodne z regulaminem.

Pozdrawiam

ADMLN , uwazaj bo pomysla, ze kazalem Ci to zarejstrowac dzis konto i to napisac !!!

arek29, prosze ja Ciebie, pomysl troche :D

thant, poczytaj od poczatku, leci mieso mimo ze nikt go nie zna.

Co do mnie, pomogl mi w wielu sprawach, dzieki niemu zyje dostatnie i moge se pozwolic prawie na wszystko.

On ma bardzo jasne zasady, pieniadze to pieniadze, przyjazn to przyjazn, nie znaczy to ze jest jakims sknera.

Poprostu umie podzielic wszystko na wlasciwe miejsce. Nie mam aktualnie tyle gotowki abym mogl se pozwolic na to cacko, zreszta pewnie i tak mi powie za jakis czas. Chyba nie prosisz przyjaciol o wiecej jak masz juz duzo tylko ze wzgledu na swoje wygorowane potrzeby ?

"Aktualizacja

- Skrypt jestoczywiscie zgodny z regulaminem Adsense. Nie widzialbym sensu podpisywania umowy na cos co nie zostanie wyplacone.

- W umowie moze byc pkt. Ze w razie nie osiagniecia limitu 10.000 $ USD zaplace za CALE poniesione koszty + % ze straconego czasu.

- Jezeli nie dysponujecie Panstwo kwota mnozaca moje miesieczne przychody z tego skryptu, prosze nie licytowac"

Co Wy na to?

Jeśli da zabezpieczenie, weksel, hipotekę na 30.000PLN z natychmiastową egzekucją w umowie notarialnej to jest to bardzo interesująca oferta jesli cena na aukcji nie przekroczy 25k.

Z drugiej strony ciekawe co na to zespół google powie. Szykuje się ciekawa sprawa.

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności