Skocz do zawartości

Skrypt - gwarancja zarobku adsense - +$6000

czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz szczerze, jeśli miałbyś co miesiąc 10k USD to chciałoby Ci sie bawić w sprzedawanie skryptów, które może sprzedasz 2 na miesiąc po 50zł?

Ciekawe czemu Nike sprzedaje skarpetki po x zł jak by mogli sprzedawać same buty po xxx zł

@rocker dzięki !!!

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A czemu nie ??. Co nie wolno mu?? Czy co?? Bo już tego nie rozumie.

Powiedz szczerze, jeśli miałbyś co miesiąc 10k USD to chciałoby Ci sie bawić w sprzedawanie skryptów, które może sprzedasz 2 na miesiąc po 50zł? Bo mi się wydaje, że raczej nie chciałoby Ci się. Lepiej przyłożyłbyś się do tego interesu, który przynosi Ci większe profity.

ja mam sklep i sprzedja skarpetki po 9.99 i spodnie po 299.99 i mi sie chce .... akurat jak mozna cos zarobic to tzreba byc dziwnym, zeby odpusic

Może dlatego, że 9 do 300 ma się trochę inaczej niż 50 do 30000.

Mają powierzchnię w sklepie którą mogą w ten sposób zagospodarować i wystarczającą ilość sprzedawców pracujących na etacie którzy albo będą sprzedawać skarpetki, albo siedzieć bezczynnie. To nie chodzi o to, że komuś się "chce" czy nie chce.

Sory panowie, ale jak chcecie być wiarygodni to trzeba się bardziej postarać.

Jeden kolega rejestruje się 6 minut przed tą wypowiedzą, wszystkie swoje 3 posty na forum ma w tym temacie i wypowiada się w ten sposób:

Ludzie ogarnijcie się...

Piszcie na temat, a pogaduszki na temat siebie nawzajem zostawcie dla siebie.

Powiem szczerze - gdybym miał taki skrypt, też bym go sprzedał. W sumie to co - kasa wpadać będzie i tak, a przybędzie jakieś 100 000 ;)

Nie wiem co to za skrypt, ale skoro gość daje umowę notarialną to chyba lipa to nie jest.

Nie żebym go bronił, ale pamiętam że ten sam gość sprzedawał na Allegro xenda bodajże. Z tego co widać - ludzie zadowoleni :-) Zastanawiam się tylko w jaki sposób to działa. Macie jakieś pomysły?

Dla mnie to i wypowiedzi z konta hot_tasty wygląda jak uporczywe naganianie. Oczywiście to tylko moje zdanie, każdy kto to czyta może sobie oczywiście wyrobić własne, ale nie zdziwiłbym się jeśli będzie ono podobne.

Mówiąc bardziej dosadnie, nie trzyma się to po prostu kupy. Mamy na aukcji "super dochodowy skrypt", który sprzedawany jest za cząstkę tego co można na nim zarobić. Coś co jest blackhat, ale jednocześnie zgodne z regulaminem, coś co:

a) nie ma związku z seo,

b ) nie jest skryptem graficznym

c) nie jest botem klikającym w reklamy

d) jest "skryptem działającym w tle" i jest przy tym zgodny z regulaminem AS

O tym wszystkim zapewnia nas dobry kolega, który ów cudo widział w działaniu na komputerze właściciela, a ten jednocześnie nie chciał "dzielić się z nim żadnymi szczegółami".

Kolega, który dzięki swojemu skryptowi może zarabiać 20 czy 30k miesięcznie sprzedaje z tego samego konta wyszukiwarkę torrentową po 50 pln sztuka.

No cóż, ja na jego miejscu przestałbym się bawić w Allegro i zaczął na poważnie zajmować się swoim skryptem.

Skoro sprzedaje go innym, to znaczy że może też postarać się o inne konta AS dla siebie (na przykład przez rodzinę), tak by zwielokrotnić swoje dochody.

Logicznie myśląc każdy wolałby pracować nad swoimi dochodami i siedzieć cicho zamiast sprowadzać sobie na głowę średnio opłacalny (na dłuższą metę) interes z notariuszem, dystrybucją programu, pomocą w instalacji(?) obsłudze(?) i resztą spraw.

Dlatego dla mnie cała ta sprawa śmierdzi. Osobiście nie powierzyłbym temu człowiekowi ani złotówki. Ale jacyś chętni na Allegro zapewne się znajdą, więc cała ta dyskusja z grubsza będzie bez sensu, bo ryzyko będzie ponosił ten kto wejdzie w ten interes.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

1. Nikogo nie naginam... Mam zamiar licytować, tak jak pewnie większość z Was - próbujących odsunąć innych żeby zapłacić jak najmniej ;)

2. O jakiej cenie gadacie... Zastanówcie się ludzie. Gość odpisał że ZA 25 000ZŁ NAWET NIE SPRZEDA, a cena na aukcji na pewno pójdzie w górę - 9 dni do końca!

Sory panowie, ale jak chcecie być wiarygodni to trzeba się bardziej postarać.

Jeden kolega rejestruje się 6 minut przed tą wypowiedzą, wszystkie swoje 3 posty na forum ma w tym temacie i wypowiada się w ten sposób:

Ludzie ogarnijcie się...

Piszcie na temat, a pogaduszki na temat siebie nawzajem zostawcie dla siebie.

Powiem szczerze - gdybym miał taki skrypt, też bym go sprzedał. W sumie to co - kasa wpadać będzie i tak, a przybędzie jakieś 100 000 :)

Nie wiem co to za skrypt, ale skoro gość daje umowę notarialną to chyba lipa to nie jest.

Nie żebym go bronił, ale pamiętam że ten sam gość sprzedawał na Allegro xenda bodajże. Z tego co widać - ludzie zadowoleni :-) Zastanawiam się tylko w jaki sposób to działa. Macie jakieś pomysły?

Dla mnie to i wypowiedzi z konta hot_tasty wygląda jak uporczywe naganianie. Oczywiście to tylko moje zdanie, każdy kto to czyta może sobie oczywiście wyrobić własne, ale nie zdziwiłbym się jeśli będzie ono podobne.

Mówiąc bardziej dosadnie, nie trzyma się to po prostu kupy. Mamy na aukcji "super dochodowy skrypt", który sprzedawany jest za cząstkę tego co można na nim zarobić. Coś co jest blackhat, ale jednocześnie zgodne z regulaminem, coś co:

a) nie ma związku z seo,

b ) nie jest skryptem graficznym

c) nie jest botem klikającym w reklamy

d) jest "skryptem działającym w tle" i jest przy tym zgodny z regulaminem AS

O tym wszystkim zapewnia nas dobry kolega, który ów cudo widział w działaniu na komputerze właściciela, a ten jednocześnie nie chciał "dzielić się z nim żadnymi szczegółami".

Kolega, który dzięki swojemu skryptowi może zarabiać 20 czy 30k miesięcznie sprzedaje z tego samego konta wyszukiwarkę torrentową po 50 pln sztuka.

No cóż, ja na jego miejscu przestałbym się bawić w Allegro i zaczął na poważnie zajmować się swoim skryptem.

Skoro sprzedaje go innym, to znaczy że może też postarać się o inne konta AS dla siebie (na przykład przez rodzinę), tak by zwielokrotnić swoje dochody.

Logicznie myśląc każdy wolałby pracować nad swoimi dochodami i siedzieć cicho zamiast sprowadzać sobie na głowę średnio opłacalny (na dłuższą metę) interes z notariuszem, dystrybucją programu, pomocą w instalacji(?) obsłudze(?) i resztą spraw.

Dlatego dla mnie cała ta sprawa śmierdzi. Osobiście nie powierzyłbym temu człowiekowi ani złotówki. Ale jacyś chętni na Allegro zapewne się znajdą, więc cała ta dyskusja z grubsza będzie bez sensu, bo ryzyko będzie ponosił ten kto wejdzie w ten interes.

aha... a konto zarejestrowałem PO rozpoczęciu tej dyskusji, bo w ramach ciekawości szukałem w googlach tego typu dyskusji, bo może czegoś ciekawego bym się dowiedział ;)

bo w ramach ciekawości szukałem w googlach tego typu dyskusji,

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=ht...=Szukaj&lr=

Dajcie spokoj jakis pokemon ludzi chce naciagnac a tu taka dyskusja.....

heh i tak historyjka ze "jestem jego kolega".......

no comment

Używaj Cuilla i Hakii

Powiedz szczerze, jeśli miałbyś co miesiąc 10k USD to chciałoby Ci sie bawić w sprzedawanie skryptów, które może sprzedasz 2 na miesiąc po 50zł?

Ciekawe czemu Nike sprzedaje skarpetki po x zł jak by mogli sprzedawać same buty po xxx zł

@rocker dzięki ;)

Z prostej przyczyny, bo sprzedają skarpetek trochę więcej niż 2 na miesiąc.

aha... a konto zarejestrowałem PO rozpoczęciu tej dyskusji, bo w ramach ciekawości szukałem w googlach tego typu dyskusji, bo może czegoś ciekawego bym się dowiedział :)

A jaka to różnica, że po rozpoczęciu a nie przed jak jesteś naganiaczem?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

a mnie zastanawia jak to jest iz na forum jest wiele osob korzystajacych z adwords, placacych kupe kasy za reklamy i teraz zastawiajacych sie jak tu zrobic zeby kogos okrasc. ciekawe podejscie. czy skrypt zarabia czy nie to jest to zasrane zlodziejstwo i powinno byc karane.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@rocker dzięki ;)

Z prostej przyczyny, bo sprzedają skarpetek trochę więcej niż 2 na miesiąc.

nie wiem jak nike, ale ja sprzedalem 3 pary skarpet i 30 spodni :)

1. Nikogo nie naginam... Mam zamiar licytować, tak jak pewnie większość z Was - próbujących odsunąć innych żeby zapłacić jak najmniej

Kolejna spiskowa teoria dziejów ;) Więc twierdzisz, że ci którzy mówią, że to ściema chcą licytować i zapłacić jak najmniej. Ty za to udowadniasz im, że nie mają racji bo też chcesz licytować - ale zapłacić jak najwięcej. Muszę przyznać, że jesteś bardzo uczciwy ;) Jak chcesz, to mogę ci podbić cenę na wszystkie 4 do 25k. Sprzedawca za tyle i tak nie sprzeda, a ty będziesz mógł kupić tak drogo jak chcesz.

2. O jakiej cenie gadacie... Zastanówcie się ludzie. Gość odpisał że ZA 25 000ZŁ NAWET NIE SPRZEDA, a cena na aukcji na pewno pójdzie w górę - 9 dni do końca!

Już widzę jak będzie wyglądała taka umowa notarialna z człowiekiem który nie wie nawet jak prawidłowo założyć aukcję na allegro i nie potrafi uszanować ich regulaminu, który podobno przeczytał i zaakceptował. To nie jest aukcja z wartością minimalną, nie ma "nie sprzeda jak się nie spodoba cena". Zakończenie tej aukcji jest równoznaczne z zawarciem umowy obojętnie co sobie tam autor nie napisze na dole aukcji. Z resztą to pierwszy sygnał, że sprzedający jest prawdopodobnie dzieciakiem, do tego niepoważnym i lepiej się od tego trzymać jak najdalej.

Jeśli wystawcy szkoda parę złotych na cene minimalną, olewa allegro, regulamin i kupujących... to już widzę jak uszanuje nabywcę i to co wypisał w tej aukcji.

Ktoś ma zapłacić 2, 3 albo 5k za kota w worku a na koniec jeszcze będzie proces bo sprzedający se ubzdura, że za 3k to nie sprzeda. Po wygraniu procesu przez nabywcę (bo precedensów mamy dość i to dużo "mocniejszych") - ciekawe jak będzie wyglądało podpisanie tej umowy notarialnej. Skoro sprzedawca kombinuje, że "nie sprzeda" to się pewnie obrazi i zabawa w sądy się zacznie od początku :)

Ale kolega od skryptu jest dobry. Szczególnie ten nick... Adm|n dodajmy nieumiejętność czytania prostych regulaminów ;) Śmierdzi to przekrętem na kilometr. Goście sprzedają skrypt za pewnie minimum 25K, wysyłają "kolegę" na forum który paru logicznych zdań sklecić nie potrafi a obok jest do kupienia skrypt wyszukiwarki torrenta :)

A może gość zarabia te swoje 10kUSD na miesiąc i szkoda mu kasy na ustalenie ceny minimalnej ;)

nie wiem jak nike, ale ja sprzedalem 3 pary skarpet i 30 spodni smile.gif

To że Ty coś sprzedajesz tak a nie inaczej to jeszcze nie znaczy że jest to rozsądne, sensowne i zgodne z jakimś modelem biznesowym.

nie mam pojecia czy rozsądne, i czy zgodne z planem biznesowym, ale prowadze sklep ktory nalezy do sieci. I nie mnie decodowac co mam na sklepie tylko im, ja mam prowizje od obrotu.

I prosze tego nie odbierac, ze kogos namawiam do kupna skryptu, bo mnie kiedys tak przekrecona na sporo kasy, wiec ja jestem sceptyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności