Skocz do zawartości

[prywata] bloker flash bannerów /popup'ów dla Opery

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Opera ma to wbudowane. Prawy przycisk myszy na pustym polu strony, opcja zablokuj zawartość i zaznaczasz, która część strony ma być blokowana. Generalnie działa dobrze, ale czasami w przypadku top layerów wyświetlają się białe pola lub nawet nic się nie wyświetla ale nie można kliknąć nic co jest pod takim bannerem mimo, że go nie widać.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Pop upy chyba domyślnie blokowane są przez Operę. Jednak w tym przypadku brakuje bardzo pomocnej opcji, która jest np. w Firefoxie. Odblokowania na zawsze pop upu z określonej strony. Teraz mam tak, że np. panel stat24.pl mam zawsze blokowany i nie mogę dodać go do jakiejś białej listy. Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

To nie jest zwyczajny popup tylko ten z serii upierdliwych czyli takich co są we flashu lub javie i nie da się ich zamknąć i otwieraja się za keżdym razem. W moim przypadku okazało się że jest w javie, ale strona sama w sobie korzysta z javy więc jej wyłączenie dla tej strony odpada ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności