Skocz do zawartości

2 strony ( ang + pol ) - te same zdjecia

nitek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam strone po angielsku ( domena com ) ze zdjeciami samochodow + newsy, zdjecia znajduja sie na darmowych serwerach ( imageshack itp. ). Chcialbym zrobic polska wersje tej strony w nowej domenie pl - skopiowalbym posty i pozmienial tylko opisy na polskie - uklad zdjec i linki pozostalyby takie same ( strona bylaby w Wordpressie ).

Moje pytanie to : czy mozna tak robic ?? CZy google nie wykryje tego, ze to kopiowanie zawartosci i nie da jakiegos filtra ?? Czy te strony beda mogly swobodnie funkcjonowac ( adsense itp. ) ?

Pozdrawiam

Mateusz

Nie wiem czy google zwraca uwagę na nazwy zdjęć podczas szukania DC. Chodzi mi bardziej o to, że istenieją strony które mają kilka wersji językowych, na których układ jest taki sam. Nie zauważyłem, żeby takie strony dostawały jakieś kary od google.

notebooki - wszystko o notebookach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności