Skocz do zawartości

Dodałem do google, ale słowa kluczowe są inne

maniek90

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem do "google add url" swoją stronę startujesz.com . Jak wpisuje w google: startujesz to mam takie slowa kluczowe:

Polskie Forum Warez! Najnowsze linki, codzienne aktualizacje! Gry, Muzyka, Filmy , Download, Warez, Erotyka, Forum, Linki.

Tak wygląda meta na mojej stronie:

<META NAME="Description" CONTENT="Strona startowa stworzona dla Ciebie! Darmowa strona, Startuj, Start, Startujesz z Nami, Linki, Odno�niki, Twoje Ulubione Strony, Homepage, Home ">
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="Strona Startowa, Ulubione, eulubione, Strona Główna, Strona Domowa, Promocja Stron, Katalog Stron, Własna Strona, Home, Homepage, Link, Własny link, Strona www, Moja strona, Startuj, Start, Linki, Odno�niki, Warez, Wyszukaj, Wyszukiwarki, Szukaj mp3, Wyszukaj pliki, Rapidshare wyszukiwarka, Megaupload wyszukiwarka, Wiedza, Finanse, Biznes, Sms, Bramka sms, Komunikatory, Media, Internet">
<meta name="author" content="startujesz.com team">

<META NAME="robots" CONTENT="index, follow" >
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2">

Fakt faktem, że najpierw skopiowałem z innego serwisu meta, bo nie chciało mi się samemu pisać i pozmieniałem tylko swoje slowa kluczowe i nazwę i odziwo to zostało w google. Dodam też że stronę dodałem do google przed jakimiś 2h.

Co z tym fantem zrobić, czy będzie później mi to porpawnie wyszukiwało w google z moimi słowami kluczowymi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności