Skocz do zawartości

Ostatnie spadki stron

Robbocop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważyliście spadek BL w Google? U mnie w 3letnim serwisie spadek o połowę,

nie wiem, może to dzisiejsze jakieś wahanie, dlatego pytam.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jedyne co zauważyłem to ostre cięcie site'u na spamach. Ale to dla mnie żadne zaskoczenie.

Swoją drogą nigdy bym nie instalował żadnego SWL na stronie pozycjonowanej ,mało tego na stronie pozycjonowanej w ogóle unikam jakichkolwiek linków, chyba ,że ściśle powiązanych z branżą i nigdy nie otrzymałem filtra, prócz tego 8 godzinnego w halloween.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zauważyliście spadek BL w Google? U mnie w 3letnim serwisie spadek o połowę

Na normalnych serwisach WWW nie, o spamach na razie nie mogę nic konkretnego napisać bo za mało czasu na wnioski. Ale są małe ruchy, przeważnie w dół, zawsze mogą to być chwilowe zawirowania.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

jest totalna ro*********a jeżeli chodzi o SWL-e wszystko co ma SWL-a leci w filtra !!

niedługo pewnie też strony które są linkowane z SWLi też podzielą losy....

Skąd wy bierzecie takie bzdury ??? Jakoś nie widzę żeby top10 pod hasło pozycjonowanie się zmienił.

Panowie dziękujcie Bogu ze są SWL'e przynajmniej macie na co zwalić.

Marketing internetowy dla firm

widać panika :D

A ludzie dalej robia te same bledy - wrzucaja swl na strony pozycjonowane... :-) do tego stawia sie zaplecze konkretnie pod swl...

wiec nie ma dziwne ze po du*** dostaja strony, ktore macie w TOP...

Ladna sobota :)

Pozdrawiam

Właśnie dostałem filtra :) W sumie to jak każdy nie wiem dokładnie za co.

Mam nadzieje ,że to coś kilkudniowego :D

Rzeczywiście sobota niczego sobie.

Pozdro.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja mam filtr już od kilku miesięcy, powodem na 99% były SWL-e na pozycjonowanej stronie.

Ostatnio zauważyłem że moja konkurencja która też miała SWL-e też spadła -Przynajmniej teraz jest uczciwie :)

Google zabrało się na poważnie za kasowanie SWLi, a poprzednia fala filtrów to były swego rodzaju testy, które jak widać okazały się pomyślne.

W tej chwili filtrowane są strony, które miały u siebie zainstalowane SWLe, ale najprawdopodobniej w przyszłości polecą także te, które są linkowane z SWLi (to się da sprawdzić)

Google ostro daje też po spamerskich preclach - m.in. seodopalacze są na bieżąco filtrowane i banowane, jeżeli nie wierzycie to znajdźcie jakiś i zgłoście go, za kilka dni już go nie będzie.

Wg. mnie w skali globalnej wprowadzane zmiany wyjdą na plus, bo teraz przez te wszystkie dopalacze, SWLe itp. to już się niezły syf robił, teraz będzie trochę trudniej i drożej, ale przynajmniej czyściej.

Ja oczywiście zdjąłem linki ze strony, co prawda nie jest jeszcze wszystko zgodne z polityką googla, ale zgłosiłem ją do ponownego rozpatrzenia, i czekam, choć zapewne nie sprawdzą jej szybko, jeśli w ogóle i nie wiadomo z jakim efektem.

Po woli kasuje też linki przychodzące z linkme, będę je oczywiście zastępował odpowiednio.

Najlepiej gdyby google oferowało usługę ekspresowego rozpatrzenia strony za jakąś tam opłatą.

Dzięki temu filtrowi sporo się nauczyłem o pozycjonowaniu, odkryłem główne wady systemu LinkMe i podobnych, co prawda koszty tej nauki jak na razie są dość duże, ale ogólnie nie narzekam.

Moje nowe serwisy pozycjonuję wyłącznie legalnymi metodami i jak narazie nie jest najgorzej.

.....

Moje nowe serwisy pozycjonuję wyłącznie legalnymi metodami i jak narazie nie jest najgorzej.

rozumiem, że czekasz, aż inni sami umieszczą linki do Twoich serwisów u siebie ?

Czy znasz inne sposoby 'legalnego' pozycjonowania ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności