Skocz do zawartości

[Prywata] Drukarka laserowa

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

ps. Ta drukarka ma tylko w opcji port sieciowy wiec radze sprawdzić czy na pewno ta konkretna ma taką możliwość, bo cena jest bardzo niska.
Witam , oczywiście ze nie w tej cenie nie ma sprzetu z eternetem

Pozdrawiam DArek

A te proszki to do wszystkich drukarek są takie same? Czy się czymś różnią?

Nie mam pojęcia, ja kupuje u gościa który sprzedaję też płytki z elektroniką pasujące do mojego samsunga i nie wiem czy on jakoś dobiera ten proszę, myślę że nie ale ręki sobie nie dam uciąć. Warto jednak kupować dedykowany proszek dla konkretnej drukarki, ofert jest dużo i ceny są niskie.

Witam , oczywiście ze nie w tej cenie nie ma sprzetu z eternetem

Pozdrawiam DArek

Tak też myślałem :D

Mijałem kiedyś kyocere która miała wałek w obudowie a wymiana jego to kosmiczny koszt + jakiś developer.
Z tym że najgorsze modele Kyocery mają wałki żywotności przynajmniej na 100 tyś. stron.
A te proszki to do wszystkich drukarek są takie same?
Nie.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Bardzo fajna jest drukareczka DELL 1600N ze skanerem i faksem - na Allegro chodzi po jakieś 400 pln. Poza tym, że ma trochę mały bęben na proszek to jej aksploatacja w biurze jest świetna... proszek ładnie się uzupełnia i nie trzeba kupować oryginalnego.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności