Skocz do zawartości

Witajcie ponownie.

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Może to dziwne, ale nigdy nie powitałem się tutaj a teraz uznałem to za stosowne ponieważ... ponieważ nie było mnie 2 miesiące w branży. Miałem tragiczne problemy z dostępem do internetu, a jak już miałem absorbowały mnie problemy osobiste i zbliżająca się matura :)

Więc piszę żeby przeprosić tych wobec których nie wypełniłem obietnic, jak naprzykład mmarek :)

Mój blog także się zapuścił, w skrzynce pełno maili od potencjalnych klientów a ja dopiero dzisiaj wracam, bo wszelkie problemy minęły.

Więc przepraszam wszystkich, których naraziłem na strzępienie nerwów :)

Dobra w takim razie coś o sobie skoro temat do witania, jestem Tomek, mam 18 lat, mieszkam na przedmieściach Częstochowy i nie mam konta na naszej klasie :) A muszę się przyznać że miałem. Jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda wieczny frustrat to mogę zarzucić zdjęcie ;)

PS kurczę, tyle się zmieniło pewnie w ciągu tych 2 miesięcy, że ciężko będzie mi to szybko nadrobić, poiformujcie mnie co nowego się pojawiło pod moją nieobecność a co zaginęło. (a i ja już mam pare spostrzeżeń na temat braku pozycjonowania przez jakiś czas).

Pozdro! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności