Skocz do zawartości

Linki wewnętrzne na stałecy rotować?

maka

Rekomendowane odpowiedzi

A można nie mieć w ogóle stałych linków wewnętrznych? Na własnej stronie możesz linkować jak tylko Ci się podoba. Najlepiej zaimplementować pod treścią algorytm listujące powiązane treścią strony (np. na podstawie tagów czy słów kluczowych w tytule). Losowanie linków wewnętrznych pod wpisami też nie zaszkodzi o ile treści (na stronie z treścią) jest więcej niż linków.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Linki wewnętrzne na stronie lepiej trzymać na stałe czy rotować raz na jakiś czas?
Na stronie głównej rotuję raz na 24 godziny, dzięki czemu mam pewność, że zostanie on zauważony przez Googla, i podstrona dostaje ładnego powera (mocna strona główna)

I jak napisał @relons jeśli masz tylko możliwość to generuj podobne wpisy, a nawet mogą być to podobne rotacyjne.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności